Naar de inhoud springen

Een Professionele WordPress Webshop Laten Maken?

Het is namelijk lastig om dit achteraf recht te trekken met je boekhouder als er iets misgegaan is. Dit zal je dan onnodig veel tijd kosten die je bijvoorbeeld had kunnen besteden aan het vindbaar maken van je webshop. Dit zijn extra website bouwen functionaliteiten die jij toevoegt aan de achterkant van jouw website. Je hebt hierdoor meer mogelijkheden wat betreft de instellingen en het ontwerp van jouw webshop.

We waren opzoek naar een partij die ons kon helpen om onze ICT omgeving naar een hoger niveau te brengen. Tim heeft ons hier goed in geadviseerd en geholpen waardoor we nu naar volle tevredenheid in de Cloud werken. Stuur mij anders even een mailtje met het voorbeeld in een printscreen, dan kan ik er naar kijken en wellicht een plugin geven die dat zou kunnen. Voor nu is het voor ons een mooie betaalbare oplossing. De software website maken is namelijk free of charge, en zeer gebruiksvriendelijk in te stellen.

Het is trouwens niet aan te raden op de URL te veranderen van pagina’s die al heel lang bestaan en al goed geïndexeerd zijn door Google. Pagina’s kan je aanpassen door op ‘Pagina’s’ te klikken en het menu en daarna bij elke pagina op ‘Bewerken’.

Producten

Nu wordt er gevraagd om je website te koppelen met Jetpack. Klik op Doorgaan met Jetpack om de plugin te configureren. Nu komen we terecht onder het kopje aanbevelingen. Hier kun je bijvoorbeeld nog kiezen of je het thema Storefront wilt installeren. Nadat je de Woocommerce setup wizard bent gestart, moeten er een paar standaard pagina’s worden aangemaakt op je WordPress website. Zoals; store, my-account, add-to-cart, checkout page. Heb je WordPress al geïnstalleerd op je webhosting?

WooCommerce is een populaire WordPress-plugin waarmee je eenvoudig een webshop kunt opzetten. Steeds meer mensen kiezen voor WooCommerce omdat het een zeer uitgebreid systeem is dat tegelijkertijd even eenvoudig werkt als WordPress. Veel mogelijkheden dus, maar wel met het gemak dat je van WordPress gewend bent. Een Woocommerce webshop is de ideale keuze voor elke ondernemer die een professionele webshop wil laten maken. Door de perfecte integratie met WordPress, het bekendste web site WordPress hosting bouwprogramma ter wereld, is Woocommerce veruit de populairste webwinkel software program ter wereld. Vanwege het gebruikersgemak, de uitbreidingsmogelijkheden en de modulaire opbouw wordt Woocommerce door miljoenen webshops over de hele wereld gebruikt. In deze handleiding ga ik je stap-voor-stap laten zien hoe je een WordPress webshop maakt met WooCommerce.

Het populaire WooCommerce is hiervoor een goede keuze. Daarnaast is een geschikt theme nodig dat past bij jouw wensen en ondersteund wordt door WooCommerce. Je webshop in WordPress kan gekoppeld worden aan bestaande betaalmethoden, zoals iDEAL, PayPal, Sofort Banking, creditcards, Bancontact. Je webshop voldoet aan alle eisen van jouw klanten en is gebruiksvriendelijk. Als een server meer vraagt van een webshop dan kan de laadtijd van een webshop erg traag worden. Als je webshop erg traag wordt dan heeft dit weer impact op je vindbaarheid in zoekmachines. Een webshop in WordPress laten maken betekent een gemakkelijk aan te passen webshop, die bovendien goed vindbaar is in de zoekmachine.

Door gebruik te maken van numerous shortcodes kan je dus je eigen WordPress webshop helemaal naar jouw eigen smaak inrichten. Op diverse web sites zal je terugkerende elementen zien, zoals een telefoonnummer, adres of e-mailadres. Natuurlijk komt hierbij kijken dat als je het desbetreffende factor op één plek op je website aanpast, je dit ook op alle andere plekken moet doen. Om jezelf hierbij een hoop tijd te besparen maak je tijdens het inrichten van je eigen WordPress website gebruik van shortcodes. We zijn aangekomen bij de enerlaatste categorie van de verschillende plugins op onze webshop. Hieronder vind je de plugin die we gebruiken voor ons chat op onze webshop. Vervolgens konden consumenten zich dan inschrijven op een van deze ebooks.

Wanneer je kiest voor een webshop met WordPress, zijn er naast de keuze voor plugins en thema’s nog een aantal andere zaken waar je rekening mee moet houden. Zo is het belangrijk dat de laadtijd van je website niet te lang is. Kies daarom voor een WordPress-host die betrouwbare en krachtige hardware in beheer heeft.

  • We gebruiken deze plugin om betalingen te ontvangen op onze webshop.
  • Sla vervolgens je menu op, en je ziet het menu terug aan de voorkant van je webshop in WordPress.
  • Zo kun je er meer verschillende producten mee verkopen en ben je niet afhankelijk van de regels die een platform als Shopify opstelt.

Lange tijd zat Magento veilig op de troon in webshopland, maar nu steekt WooCommerce Magento naar de kroon. Deze extensie van WordPress is het eerste systeem dat een webshop biedt mét een uitgebreid cms. Eindelijk een platform waarin de combinatie webshop-website goed te maken is. Onze verwachting is dat WooCommerce mede hierdoor binnen twee jaar de midsize webshopmarkt overheerst.

Woocommerice Webshop

Ja meer dan 50 eigenschappen, het waren zoveel eigenschappen omdat we onze producten ook op Bol.com verkopen. Bol.com wilde allemaal eigenschappen hebben voor hun itemizing. Als we al deze eigenschappen handmatig hadden moeten toevoegen dan waren we nu nog steeds bezig met het plaatsen van producten. Op sommige pagina’s op onze webshop willen we een andere sidebar gebruiken. Met de WooSidebars kunnen we voor specifieke pagina’s een eigen sidebar maken.

Een groep fantastische, enthousiaste, inspirerende mensen met passie. Dankzij hun harde werk en inzet heb ik al na enkele weken geweldige resultaten kunnen zien in de verkoop en klantbetrokkenheid bij sociale media. Ik zal iedereen die hulp nodig heeft bij het uitvoeren van online advertising van harte aanbevelen. Ze denken goed met je mee om zo snel mogelijk het beste resultaat te boeken op het gebied van web optimization en SEA ondanks dat ze rekening houden met jouw wensen. Ze mailen altijd snel terug en denken graag met mij mee over mijn bedrijf. Het idee is dat je vanuit een bestelformulier direct kunt gaan afrekenen.

In deze plugin koppel je de webshop aan de betaalprovider door middel van een API-sleutel. Hiermee maak je een beveiligde verbinding en worden je betalingen verwerkt. Je hebt een derde partij nodig die de betalingen voor je verwerkt.

Een van de grote voordelen van WooCommerce is dat je de functionaliteit van je webshop uit kunt breiden met talloze plugins. Laten we nu gaan kijken naar hoe je de shop pagina aan kunt passen. Wanneer je in de Customizer zit, klik op WooCommerce » Product Catalog. [newline]Gebruik je Kadence met de purchasing template, dan krijg je een webshop die er direct al zeer mooi uit ziet.