Naar de inhoud springen

Een Professionele WordPress Webshop Laten Maken?

WordPress Development, Ondersteuning, Onderhoud & Managed WordPress Hosting

Wil je de contactformulier op een plek plaatsen, dan kan je later de shortcode plakken op de pagina waar je het contactformulier wil hebben. Nu is het een kwestie van alle vier tabbladen (formulier, e-mail etc wordpress webshop) doorlopen en aanpassen wat nodig is. Je kan ook de ‘placeholder’ aanpassen .

Alles wat tussen haakjes staat, bijvoorbeeld [your-name], moet je zo houden. woocommerce Het formulier vult daar in wat de verstuurder heeft ingevuld bij ‘Naam’.

Zullen we voordat we verder gaan met het aanpassen van het design even een handvol producten toevoegen met categorieën? De kans is namelijk vrij groot dat je een aantal categorieën wil hebben en dat je die categorieën wil tonen in het menu. Daarnaast wordt onze webshop gelijk wat voller en krijg je het gevoel dat je ook echt stappen maakt. Het eerste wat ik doe is het verwijderen van alle producten van de demo content material WordPress hosting (dat doe je door bij de pagina op ‘prullenbak’ te klikken).

Zo kan je ‘Your Name’ veranderen in ‘Jouw naam’ of gewoon ‘naam’. En ‘Send’ naar ‘Versturen’. Bij het tabblad ‘E-mail’ kan je bepalen naar welk e-mailadres het e-mailtje wordt verstuurd. Zo vul je bij ‘Aan’ jouw e-mailadres is.

Heeft jouw thema geen contactformulier? Dan kan je bij ‘Plugins’ zoeken naar de ‘Contact Form 7’-plugin en die installeren. Daarna drukken wij bij de titel ‘Porter Contact’ op ‘bewerken’. Als je web de plugin hebt geinstralelerd, dan kan je kiezen voor het eerste contactformulier.