Naar de inhoud springen

Elektrische Rolgordijnen

Het is een stukje decoratie en je kunt het als accessoire in je huis gebruiken. Je kunt bij HORNBACH kiezen uit verschillende kleuren en structuren Bezorg duo rolgordijnen, maar we hebben ook rolgordijnen met print. Rolgordijnen kunnen voor verschillende ramen worden gehangen. Ook voor je dakraam hebben we de juiste zonwering. Alle rolgordijnen zijn in veel verschillende maten en kleuren verkrijgbaar bij HORNBACH. Een duo rolgordijn kan verschillende eigenschappen hebben. Zó kun je voor elke ruimte in huis een passende oplossing vinden.

Op de achterliggende pagina’s kunt u uw rolgordijn volledig naar eigen wens samenstellen. De zijn rot-, en schimmelvrij en kunnen zomer en winter buiten blijven. Ze zijn op veel verschillende manieren te monteren en kunnen onderaan worden vastgezet zodat ze niet door de wind gaan klapperen. Met rolgordijnen kun je echt alle kanten op! Groot voordeel is, dat maatwerk niet zo duur is, dus je kunt praktisch alle ramen voorzien van rolgordijnen.

Gratis Opmeten

Het door ons op maat bestelde gordijn is keurig binnen de gestelde levertermijn afgeleverd en ziet er helemaal goed uit. Prijs voor dit op maat gemaakte gordijn is zeker niet verkeerd. Als er nog een gordijn gaat komen wordt het op zeker weer hier besteld.” Uw bestelling wordt binnen werkdagen bij u thuis bezorgd.

Ideaal dus voor in de woonkamer of voor een raam aan de straatkant. Een lichtdoorlatend rolgordijn is ook ideaal als je TV wilt kijken zonder een vervelende lichtinval, aangezien dit rolgordijn het licht filtert. Het rolgordijn blijft een klassieker in raambekleding. passen perfect in ieder interieur.

Perfectfit® Rolgordijn Voor Kunststof Ramen

Zowel wand- als plafondmontage is mogelijk door de zijsteunen te draaien. Klik hier voor meer info over onze collectie stoffen. Onze kwaliteitstoffen kopen bamboe vouwgordijn absorberen geluid maximaal. Het badkamer rolgordijn heeft een speciale vochtbestendige coating, die ook verduistert & isoleert.

  • Met rolgordijnen zijn deze ongemakken voorgoed verleden tijd.
  • Combineer jouw gewenste rolgordijn met een elektrische motor om het gemak te bevorderen.
  • Kijk voor meer informatie op onze Smart Home pagina.
  • Bij ons bepaal jij zelf hoe het gordijn eruit komt te zien.

Het rolgordijn is via een drager aan de muur, het plafond of in het kozijn gemonteerd. Met de geweldige service van Decorette heb je er zelf geen omkijken naar! Onze op maat worden volledig afgestemd op jouw eigen smaak en inrichting. Sluit het gordijn daarom aan op het gewenste doel. Of dit nu verduistering, lichtdoorlatend of juist transparant is.

rolgordijnen