Naar de inhoud springen

Flessen Versturen Vanuit Woocommerce Met De Plugin Van Flespakket!

Ga je voor een kleinere webshop geïntegreerd in je website dan is WooCommerce de beste keuze. Ga je voor volledige webshop met een groot assortiment en oneindige schaalbaarheid dan zouden wij voor Magento kiezen.

Betalen doen we liever through iDeal en de creditcard wordt eerder gebruikt bij een buitenlandse vakantie. Is de Facebook integratie in Woocommerce niet gelukt en kan je wel wat hulp gebruiken? Ik bied webshops ook ondersteuning bij de setup. Zorg ervoor dat je deze een duidelijk naam geeft.

Woocommerce For Downloadable Merchandise And Subscriptions

Zoals de vele gratis plugins en de various responsive designs en thema’s. Het kan goed voorkomen dat je een product wilt verkopen, maar je liever hebt meerdere producten tegelijk te verkopen. Deze plugins zijn erg gebruiksvriendelijk en je kunt zo vrij eenvoudig zorgen dat je bezoekers sneller een bestelling voor een hoger orderbedrag afrekenen. WooCommerce platforms kun je door het gebruik van goede kwaliteit webhosting, caching plugins en eventueel CDN al ver stroomlijnen. Ook hier is wel aan te raden om gebruik te maken van devoted WordPress hosting .

Omdat een webshop over het algemeen meer eisen heeft dan een reguliere web site, raden wij minimaal het Plus pakket aan van onze hostingpakketten. De afbeeldingen van je producten, de teksten bij elk van deze producten, eventuele productvideo’s, het zijn allemaal dingen die ruimte vragen. En je wil natuurlijk ook veel verkeer hebben op je webshop en dat als dat gebeurt, je webshop er niet uit klapt of ontzettend traag is. Dit maakt dat een Plus pakket vaak de beste keuze is voor beginnende webshops, upgraden kan altijd nog. Een ander voordeel is dat WooCommerce bestaande templates heeft. Het fijne hiervan is dat je heel veel kan aanpassen.

Groeit met vraag en aanbod mee, dus ook geschikt voor groeiende webshops. Als de bezoeker een bestelling heeft gedaan is het handig dat er een factuur van de bestelling wordt gegenereerd. Met de plugin WordPress hosting PDF Invoices & Packing slips kan je een factuur op maat genereren. Je geeft alle velden aan die jij belangrijk vindt op een factuur, en geeft precies aan wie deze factuur in welke fase van het bestelproces binnenkrijgt. In de back-end kan je makkelijk je bestellingen beheren.

Deze zijn ontworpen voor het serveren en hosten van kopieën van de inhoud van jouw web site. Het aantal uitbreidingsmogelijkheden is groot en alsmaar groeiende door een levendige neighborhood. Dit kan ook voordelen hebben, maar het betekent ook dat deze partij de controle heeft over je webshop. Als zij niet bereikbaar zijn, ben jij het ook niet.

  • Je kunt zelf instellen op welk moment de bestellingen worden verwerkt in iMUIS Online.
  • Daarbij is het bij gratis themes – in tegenstelling tot betaalde themes – niet mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice.

Nadat je dit aangeeft krijg je mogelijk extra opties. Soms gebeurt het dat je tijdens het installeren van WooCommerce wordt doorverwezen naar een pagina voor het ingeven van FTP gegevens van je webserver. Dit hangt af van de manier waarop WordPress is geïnstalleerd.

Vaak komt het voor dat je als webshop eigenaar producten hebt, die je via pakket bezorging moet versturen. WooCommerce biedt hiervoor de mogelijk om verzendingklassen in te stellen. Hiermee kunnen producten worden samengevoegd voor transport of je kunt per product specifieke verzendkosten instellen. Dit kun je bijvoorbeeld gebruiken voor verkoop per pallet of per doos. Optioneel categorie winkel invullenBij de volgende stap word je verleidt om een aankoop te doen, maar dat is meestal niet nodig en kan altijd nog. Vink eventueel wel aan dat je ook downloadbare producten wil gaan verkopen (bijv. online WordPress cursus of e-boeken). Wij voeren automatische updates van WordPress Core en plugins standaard uit voor alle WordPress web sites.

Woocommerce VS Magento, als je een beetje bekend bent met e-commerce oplossingen dan klinken deze namen je niet onbekend in de oren. Woocommerce is de go to plugin om e-commerce functionaliteiten toe te voegen aan je WordPress website. Magento is al jaren een begrip voor on-line retailers, zeker als je een grotere onderneming hebt. Standaard is het Service Level Agreement Brons inbegrepen. Je kunt dan 24/7 gebruik maken van onze ticketservice via Wij reageren dan binnen eight werkuren op je vraag. Als je handmatig je boekhouding bijhoudt, is belastingaangifte doen meestal een hele klus.

Heb jij echter wat grotere plannen of wil je direct goed starten? Dan kun je beter kiezen voor het Woo Premium pakket. Opzetten van een basis webshop is gratis op de hosting kosten na. Kies je voor on-line boekhoudsoftware, dan betaal je een vast bedrag per maand.

Toon prijzen inclusief correcte btw vanaf de eerste pagina. Wanneer jouw klant een huurperiode selecteert worden direct de berekende prijs en de actuele beschikbaarheid getoond. Download ‘DHL for WooCommerce’ vanuit het plug-in menu in WooCommerce. Op Hostingvergelijker.nl is Antagonist één van de finest beoordeelde webhosters van Nederland. 100.000+ tevreden klanten gingen je voor en beoordelen ons met 5 van 5 sterren. Of je voor je huidige thema kiest of het thema Storefrontinstalleert . Voor het overzicht hebben wij deze allemaal aan het hoofdmenu toegevoegd.

Dan heb je deze functie niet nodig omdat de DHL plugin voor WooCommerce zelf deze functie heeft. Ook voor deze dienst geldt dat bovengenoemde kenmerken betrekking hebben op de PostmarkApp plugin. Lees in onze review over Postmark wat deze dienst nog meer heeft te bieden. Bovengenoemde kenmerken hebben alleen maar betrekking op de LiveChat for WooCommerce plugin. De “dienst” LiveChat heeft natuurlijk veel meer functies. Dit doen we met krachtige on-line communicatie, ontwikkeld door specialisten op het gebied van advertising, creatie en techniek. Standaard beschikt het pakket over gedetailleerde rapportages voor bijvoorbeeld verkopen per product, datum, productcategorie, et cetera.

Heel eenvoudig om meerdere webshops naast elkaar op te zetten, bijvoorbeeld per land of per doelgroep (B2C / B2B). Wanneer je een e-commerce platform kiest, kun je natuurlijk talloze factoren met elkaar vergelijken. Om te zorgen dat je niet in het wikken en wegen blijft hangen, is het belangrijk van tevoren te beslissen welke factoren voor jou echt belangrijk zijn. Wij raden je aan om de onderwerpen in deze lijst in ieder geval mee te laten wegen. Is er een standaard waarde die je wilt laten zien bij je product dan kies je die hier. Deze wordt dan als eerste keuze getoond in de productpagina. Bij een variable product kun je opties (eigenschappen & variaties) toevoegen.

Productafbeelding & Gallerij

Dit zorgt ervoor dat je later eenvoudig de juiste catalogus in Facebook kan terugvinden. Ons contact met B&S Media is vanaf dag één al heel prettig geweest. Wat ik vooral waardeer is hun ontzettende pro-activiteit bij nieuwe ontwikkelingen en actieve kennisdeling. Zij hebben het specialisme en de drive om ons écht verder te helpen op gebied van on-line WordPress marketing.

Door een pro-actieve aanpak geloven we dat we elkaar kunnen helpen succesvol te zijn. Door inquisitief te zijn en problemen op te lossen, nemen we barrières voor u weg. Onze WooCommerce plugin is de allereerste WooCommerce integratie welke Tokenizatie aanbiedt in overeenstemming met de WooCommerce normen. Zo creëert u een naadloze betaalervaring voor uw consumenten en zorgt u voor optimale beveiliging gedurende het betaalproces. Onze PCI-compliant checkout zorgt ervoor dat uw consumenten de betaalmethoden kunnen gebruiken waar zij de voorkeur aan geven. In-house ontwikkelde oplossingen, waarmee u gemakkelijk transacties kunt verwerken.