Naar de inhoud springen

Goedkope Én Snelle WordPress Hosting? Vanaf € zero,forty Bij Alfahost

Klik in het menu in de linkerzijbalk op Weergave – themes. Bovenaan de pagina zie je een knop ‘Themes installeren’. WordPress Plugins zijn hulpprogrammaatjes. Je installeert ze op de plugins-pagina: • Akismet voor wordpress, tegen spam.

WordPress Websites

Als alles er staat ben je nog niet voor de relaxation van je leven klaar. Omdat veiligheid een issue is on-line zijn makers van programma’s continu bezig om foutjes te repareren, zodat er geen hackers binnen kunnen komen. Eigenlijk moet je dagelijks je web site WordPress even langslopen om te zien of er nieuwe updates zijn voor je plugins. Updaten is een kwestie van een klik.

• En tenslotte: Total Cache om te zorgen dat je website snel laadt. Gebruik niet teveel plugins, need WordPress hosting sommige plugins vertragen de laadtijd van je website.

En ja, Akismet is van WordPress.com en ze dwingen je om een WordPress.com-domein aan te maken. • Onmisbaar: een plugin die je beschermt tegen hackers. Stuurt iedereen die een commentaar onder je weblog heeft geschreven een e-mail als iemand anders op dat commentaar gereageerd heeft. • Bezoek voor superieure plugins en search engine optimization-oplossingen de site van Yoast, ofwel Joost de Valk. (search engine optimization = zoekmachine-optimalisatie)

Stap 5: Beaver Builder (plugin) En Het Astra Thema Installeren

Die is al standaard voor je ingevuld door WordPress, je moet hem alleen nog activeren. Laat je niet foppen door de misleidende inrichting van de activeringspagina: zet de schuif van je vrijwillige bijdrage gerust lager.

Bovendien zijn niet alle plugins netjes geprogrammeerd. Soms conflicteert de code van een plugin met een andere plugin, soms legt een nieuwe plugin je hele web site plat. Zorg dus altijd voor een backup vóórdat je een nieuwe plugin activeert. Op de sites van de plugin-bouwers vind je handleidingen voor de installatie. Lukt het niet, Google dan even naar een tutorial op Youtube.

Je web site moet responsive zijn: hij moet automatisch schalen naar elk scherm. Omdat meer dan de helft van de internetbezoeken inmiddels by way of smartphones gaat, meet Google nu de mobiele versie van je website. Alles wat je doet moet je dus éérst op mobiel en tablets testen, en pas daarna voor desktop. Hier kun je checken of je huidige website voldoet aan Googles eisen. Ga naar je wordpress admin pagina.