Naar de inhoud springen

Hoe De Woocommerce Plug

Wat moet waar staan om goed te verkopen. Kortom, na 12 jaar WordPress kunnen we wel stellen dat onze specialisten een webshop naar het volgende niveau kunnen tillen. Bekijk de webshop checklist 9.5 voor klanttevredenheid 9.5 van 10 op foundation van 26 beoordelingen bij Feedback Company

Een goede hosting is voor e-commerce websites van belang. Webwinkels vragen web wat meer van de server om goed te kunnen functioneren. Er zijn partijen die hun servers speciaal hebben ingericht op het hosten van WordPress web sites WordPress hosting en webshops. Een partij waar wij zelf goede ervaring mee hebben is Savvii.

De oude webwinkel wordt doorgenomen, we bespreken de doelen, de KPI’s en de persona’s in een kickoff meeting. We gaan aan de slag met de eerste opzet voor de web site. De meest effectieve navigatie wordt bedacht en we implementeren alle functionaliteiten. Na de ontwikkeling wordt er niet alleen door ons getest, maar zeker ook door jullie. De content material kan vanaf ditv second gevuld worden.

Navacqs:verkooprecordsdoor constante optimalisatie. Flexpower: Engagement op de webshop stijgt met 67 WordPress,eight%. Met WooCommerce naar een goed converterende webshop?

Bezoekers brengen 67,eight% meer tijd door op de web site Wij zorgen ervoor dat de nieuwe webshop beter presteert dan de oude. Hieronder resultaten die we hebben behaald met de eCommerce web sites die we hebben ontworpen en ontwikkeld:

Ook Voor Bestaande Websites

We leveren de web site op en vanaf dit moment beginnen met verzamelen van data. Optimalisatie en Onderhoud We gebruiken gegevens van bezoekers om slimme verbeteringen te doen.

Inmiddels kunnen wij letterlijk lezen en schrijven met WooCommerce van WordPress. We verzamelen al tijden bruikbare knowledge van allerlei webshops en weten inmiddels wel wat werkt en wat niet. We weten hoe we een meertalige webshop functioneel moeten ontwikkelen. Ook weten we wat er verder bij komt kijken.

Hoe gaan we te werk bij een e-commerce website. Wat valt er te verwachten? We nemen je mee in ons proces. De foundation voor een webshop die presteert.

Hoe Lang Duurt Het Laten Maken Van Een Webshop?

Ook houden we de web site WordPress veilig. Sparren over mogelijkheden?