Naar de inhoud springen

Hoe Installeer Ik Magento 2?

Magento 2 biedt een verbeterde gebruikersinterface waardoor het beheer van de webshop stukken eenvoudiger is gemaakt. Wat wij bieden met onze Magento webshop ontwikkeling is het opzetten, onderhouden en verbeteren van je on-line bezigheden. We zetten alles op van A tot Z, we bieden advies als je zelf de webshop gaat beheren, we breiden uit of focussen juist op een paar van je kernactiviteiten.

Een greep uit ons Magento 2 Webshops Deze organisaties kozen o.a. voor Webelephant als ontwikkelaar Verbunt Verlinden is een toonaangevende wijnimporteur met merken als Salentein, Graham’s en Bollinger.

Eenvoudig orders verwerken in 1 systeem Orderaantal blijft maar groeien! Skiwebshop is samen met Webelephant gegroeid van kleine locale speler tot internationale miljoenen partij. Sinds magento hosting 2013 werken wij full-service samen aan het jaarlijks verleggen van de grenzen.Grootste speler in de branche Schakel JavaScript in uw browser in om dit formulier in te vullen.

Neem eens een kijkje bij Puur Design, Braumarkt, Europe Archery, Van Asten Babysuperstore of Verbunt. Al jaren trotste eigenaar van een goedlopende magento webshop webshop! Dan is de afweging vaak welk CMS gebruikt gaat worden.

Multishop Mogelijkheden

DirectAdmin is een grafische internet-gebaseerde website hosting control panel ontworpen om het beheer van web sites gemakkelijker te maken. InterWorx werkt sinds 2005 aan innovatieve software program oplossingen voor webhosting bedrijven. SolusVM is een GUI-gebaseerd VPS administration beheersysteem met OpenVZ ondersteuning. Met OpenVZ kan een hostserver meerdere geisoleerde besturingssystemen draaien.

We zien hierbij dat startende outlets in veel gevallen kiezen voor WooCommerce. Deze shopping plugin voor een WordPress webshop is zeer eenvoudig in gebruik, maar wordt al snel als beperkt ervaren. Magento wordt vaak vanwege de eindeloze mogelijkheden als intimiderend ervaren, wat nergens voor nodig is.

Dit doen we om te kunnen garanderen dat de webshop altijd veilig is in gebruik, en om zo min mogelijk afhankelijk te zijn van externe partijen. Het is bij Magento eenvoudiger dan elk ander CMS om hier aanvullende functionaliteit voor te ontwikkelen. Zo kan iedere webshop naar wens worden ingericht en is de hele ervaring een stuk meer uniek. De kans dat je webshops tegenkomt die allemaal hetzelfde template gebruiken is bij Magento dan ook zeer klein. Lees onze weblog magento webshop over Magento 1 finish of life, wij nemen je mee in de wereld van Magento!

Magento Commerce Cloud

Bij Webelephant leveren we maatwerk. Als je wil weten of Magento geschikt is voor jouw onderneming, vraag ons om advies.

Passie voor on-line resultaat © 2020 | Alle rechten voorbehouden. – Colocatie / server housing Plesk is een zeer gebruiksvriendelijke controle paneel waar u diverse zaken zonder technische kennis kunt aanpassen en regelen.