Naar de inhoud springen

In 5 Stappen Je Eigen WordPress Woocommerce Webshop!

In four dagdelen leer je alles over het opzetten en bijhouden van een webshop. Alvorens u de volgende stappen doorloopt, zal u eerst een Stripe account moeten aanmaken. Zogeheten webhooks maken WooCommerce uitermate geschikt om functies uit te breiden en de store te laten communiceren met externe systemen. Dit boek is geschikt voor beginners én gevorderden en ruim voorzien van verhelderende schermafbeeldingen.

Deze professionele en kwalitatief hoogstaande designs zijn ontworpen door een staff van professionals en bevatten de nieuwste technologieën. Zo zijn ze allemaal responsiveen schalen ze automatisch naar de grootte van het beeldscherm. Dankjewel voor het maken van de mooie en duidelijke website!

Websites

Je hoeft je met WordPress webshop dus geen zorgen te maken over of je de website up-to-date kunt houden. Er zijn mogelijkheden genoeg en als er nieuwe ontwikkelingen komen op websitegebied zullen deze binnen no-time beschikbaar komen voor WordPress. Doordat WordPress zo’n groot platform is geworden zijn er talloze plug-ins beschikbaar die de functies van je webshop uitbreiden en het beheer gemakkelijker maken. Het installeren van deze plug-ins is eenvoudig en er zitten een aantal hele nuttige tussen. Sommige plug-ins zijn free of charge en een aantal premium plug-ins zijn betaald. Hier staat dan vaak een stukje support van de ontwikkelaar tegenover.

Wanneer er nog maar 2 producten op voorraad zijn, zul je hiervan een notificatie krijgen. @Frogmen Onzin, WooCommerce kan makkelijk 20.000+ producten verwerken. Diverse webshops omgezet naar WooCommerce met duizenden producten. Daarbij heb ik persoonlijk matige ervaringen met WooCommerce.

Als je bezig gaat met het ontwerp, is het natuurlijk belangrijk dat je een thema installeert. Het thema dat ik in de video installeer, is het OceanWP theme. Dat wil zeggen dat het geen grote impression heeft op de laadtijd van jouw WordPress webshop. Het makkelijkst is hiervoor een aparte pagina aanmaken en gebruik te maken van de voorbeeldteksten die hieronder staan vermeldt. Wanneer je online woocommerce producten gaat verkopen met een webshop moet je aan wat regels voldoen. De Autoriteit Consument & Markt heeft daarvoor een goede guidelines voor gemaakt. Je ziet als je de standaardwidgets van WordPress doorloopt, al meer dan 20 widgets staan die je kunt gebruiken.

Meer Over Woocommerce

In een toekomstig artikel zullen we deze plugin nog uitvoerig toelichten. Dit zijn alle plugins die je nodig hebt om een webshop met iDeal op te zetten. Dan kunnen we nu beginnen met de webshop zelf maken. Laten we voor deze WordPress tutorial eens een webshop maken waarin we potloden gaan verkopen. WooCommerce is simpelweg de beste Webshop plugin WordPress.

Daarom gaan we de overbodige pagina’s verwijderen. Meer weten over de mogelijkheden of één van onderstaande pakketten aanvragen? Vul het contactformulier rechts in en we nemen binnen 24 uur contact met u op om alle mogelijkheden even door te nemen. Als WordPress-expert bouw je websites WordPress hosting in WordPress . Dat kun je in loondienst doen, maar ook als zzp’er of mkb’er.

Dan is een WordPress webshop misschien wel de juiste keuze! WordPress webshops lenen zich uitstekend voor kleine tot middelgrote shops. De foundation is sterk en functioneel en bevat een oneindig aantal uitbreidingsmogelijkheden. Daarom bouwen wij doelgerichte webshops in WordPress. Word-vindbaar werkt daartoe samen met een specialist op dit gebied, te weten met Eric Coenders van Ianusweb uit Nijmegen. Professionele ondersteuning voor het realiseren van onze web site. Altijd bereid om mee te denken en schakelt snel.

Bij een maatwerktraject voor een webshop plannen wij als eerste een vrijblijvend intakegesprek. Een van onze accountmanagers komt bij u langs, om uw wensen met betrekking tot de nieuwe website wordpress webshop door te nemen. Hij of zij zal u direct adviseren over de verschillende mogelijkheden.

Thab Design staat voor creativiteit, vernieuwing en verbetering. Het bedrijf bestaat uit de twee trotse eigenaren Abel Abels en Thomas Kleverlaan. Als dit je zelf niet lukt is er altijd wel iemand te vinden op dit discussion board die dat voor je kan regelen. Als je er even wat werk in steekt hoe je je normale wordpress pagina ombouwt naar een webwinkel, kun je er zeker iets moois van maken. Dit is een kleine webshop met niet meer dan 10 artikelen, erg kleinschalig dus. Bovendien zouden we zelf sturing willen hebben in de uitstraling van deze webshop. Zeer positieve ervaringen met Vennix multimedia, erg blij met de resultaten.

De belangrijkste reden is de WordPress hulplijn waar ik het al eerder over had. Je krijgt met dit WordPress hostingpakket ondersteuning. Wil je iets veranderen of toevoegen, maar weet je niet hoe het moet? Dit verhoogt de kans dat mensen langer op je website blijven en/of meerdere pagina’s bezoeken. Bij een webshop is het nóg belangrijker dat de laadtijd laag blijft; het kost je omzet als je web site langzaam laadt. Zeker wanneer je een Nederlandse webshop begint is dit de beste keuze.

  • WordPress is open source, dat betekent dat je het gratis kunt gebruiken en iedereen er applicaties voor kan schrijven.
  • Bij Klik & Steen maakt jouw WordPress website gebruik van onze eigen, supersnelle en veilige servers.
  • De meest effectieve navigatie wordt bedacht en we implementeren alle functionaliteiten.
  • We maken kennis, kijken naar je wensen en brainstormen over de mogelijkheden.

Elk van deze themes ziet er ook op mobiele apparaten perfect uit. Wat ook nodig is need 2021 gaan de verkopen by way of mobiele apparaten al boven de 50%. Om je producten te verkopen heb je natuurlijk wel betaalmogelijkheden nodig. Dit wordt gedaan door een derde partij die jouw betalingen verwerkt, ook wel een ‘Payment Service Provider’ genoemd. Een WordPress webshop maken is misschien iets waar je in eerste instantie van terug deinst.

Als relatief nieuw product heeft WooCommerce goed gekeken naar zowel “traditionele” webshopfuncties als naar recentere e-commerce ontwikkelingen. Op marketing gebied biedt WooCommerce dan ook veel functionaliteit. Het zal niet lang duren en jouw gloednieuwe webshop staat klaar. Wij zijn trots op de professionele webshops die wij gebouwd hebben. De meertalige functionaliteit wordt through een plug-in toegevoegd in WordPress.

Zo weet je zeker dat je bezoekers krijgt en verkoop je meer producten online. Een webshop om producten online te kunnen verkopen. WordPress is een CMS die voor toegevoegde waarden kan tellen aan een webshop zeker sinds de snelle groei door de combinatie van WordPress & Woocommerce. Deze website gebruikt Google Analytics om geanonimiseerde knowledge te verzamelen zoals het aantal gebruikers van de web site, en de meest populaire pagina’s. U helpt ons de website te verbeteren door deze cookie in te schakelen. Hij verzorgt de techniek, waar Word-vindbaar voor de inhoud en het meten voor rekening neemt.

Er zijn door een search engine optimization professional speciale teksten geschreven, en er worden regelmatig blogs geschreven om fixed nieuwe content aan de website toe te voegen. Dit draagt ook weer bij aan de on-line vindbaarheid van de webshop. Vooralsnog is Magento, zeker voor de grotere retailers met duizenden artikelen, verdeeld over numerous categorieën, nu stabieler. Dit heeft er onder andere mee te maken dat de databasestructuur van Magento beter is ingericht op grote shops dan de databasestructuur van WooCommerce. Ook zijn er vooralsnog relatief veel extensies nodig om een WooCommerce webshop goed voor de Nederlandse markt te laten werken. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met ons BTW-stelsel. En ook al maakt WooCommerce koppelingen met grote programma’s zoals Exact mogelijk, met Magento gaat dit op dit second nog internet iets makkelijker.

U kunt de mogelijkheden uitbreiden en de functionaliteit verbeteren tegen minimale kosten. Een koppeling tussen webshop en boekhouding kan eenvoudig of vergaand. Neem voor meer informatie even contact met ons op. Bij grotere webshops met duizenden producten is het belangrijk om aandacht te besteden aan het automatiseren van processen, zoals de import van producten.