Naar de inhoud springen

Intura Plisse Gordijn Verduisterend Voor Platdakraam 120×220

Bekijk onze hoogwaardige raamdecoraties in onze webwinkels en bereken vrijblijvend je prijs. Met plisségordijnen als raamdecoratie creëer je privacy, terwijl je toch blijft genieten van daglicht. Je kunt kiezen tussen lichtdoorlatende of verduisterende gordijnen van plissé. Bij een top down bottom up systeem kun je zowel de onderkant als de bovenkant van de geplooide stof bewegen. Houd bij aanschaf van het plisségordijn rekening met het type raam waarvoor deze geschikt is, bijvoorbeeld een draai-kiepraam of dakraam. Er zijn verschillende afmetingen, kleuren en plooisoorten beschikbaar.

Een plissé gordijn van Powered Blinds is altijd voorzien van een kwalitatieve Somfy motor. U bent van harte welkom in onze interieurwinkel in Woerden Rolgordijnen bij trisq om inspiratie op te doen en advies te ontvangen. Onze gespecialiseerde medewerkers doen er alles aan om u zo volledig mogelijk in te lichten.

Het plisségordijn kun je herkennen aan de kleine gaatjes in de stof. Plissé gordijnen zijn ook in een verduisterende uitvoering voor de slaapkamer verkrijgbaar. Plisse Gordijn Redi Shade 65% verduisterend grijs Goedkope tijdelijke grijze raambekledingDe oplossing voor goedkope tijdelijke grijze raambekleding. Plisségordijnen met een elektrisch systeem hebben een afstandsbediening. Met één druk op de knop bedient u het plissé gordijn. Om meer sfeer in uw woning te brengen, raden wij u transparante plisségordijnen aan. Transparante plissé raamdecoratie geeft u de mogelijkheid om naar buiten te blijven kijken.

plisse gordijn

Vul dit formulier in en vertel ons van welke stof, en welke kleur je een staal wil ontvangen. Maatwerk met dubbele stofIn veel kleuren verkrijgbaar. Plissé gordijnen zijn gordijnen waarbij de stof opvouwt als een “accordeon”. De stof vouwt zichzelf op als je het omhoog trekt en dat kan vaak zowel top down als bottom up . De automatische plisségordijnen van Poweredblinds zijn van hoge kwaliteit en hebben daarnaast nog andere in het oog springende voordelen. Door een transparante stof met een verduisterende stof te combineren, kunt u een dag- en nachtsituatie creëren. Onze Plissé Shades zijn leverbaar in mooie naturel kleuren en zachte pastels, in verschillende stofkwaliteiten.

Top down bottom up plisse shades zorgen voor daglicht én sfeer in huis. Wat vindt jij van deze unieke setting, prachtig toch? Laat je verder inspireren in onze showrooms of laat je online inspireren.

Type Bediening

Heeft u een Velux, FAKRO of ROTO dakraam waar u een plissé voor wenst? Raamdecoratie brengt sfeer in huis én biedt optimale privacy. Online bamboe rolgordijnen bestellen Bekijk eens de inspiratie die wij al voor jou hebben verzameld. Genoeg moois om te verdwalen in onze inspiratie bibliotheek.

  • Dat wil zeggen dat u het plisségordijn zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven kunt bedienen.
  • Gordijn of shutter, Luxaflex of rolgordijn, handbediening of elektrisch?

Het bijzondere aan dit plisseegordijn is de klembevestiging op het raam. De Plissee P1415 wordt met vier trekkoordhouders op de glaslijst bevestigd, in of voor de raamnis of direct op het raam. Uiteraard kan het plisseegordijn naast de montage met schroeven ook zonder boren worden bevestigd.

Daardoor kan je een gedeelte van het raam bedienen. Dit is bijvoorbeeld handig als je niet wil dat voorbijganger naar binnen kijken, maar je wilt wel de lichtinval in huis behouden. Onze gordijnen met plissé zijn verkrijgbaar in diverse mooie, rustige kleuren. Of je je plissé-gordijn nu wit wilt, Webshop plisségordijnen je plissé-gordijn groen wilt of voor zwarte plissé-gordijnen gaat – bij Decorette vind je het allemaal. Ook plissé-gordijnen met verduisterende stoffen shop je in onze winkel. In ons aanbod vind je niet alleen reguliere plisségordijnen, maar ook de zogenaamde top down bottom up plissé’s.

Het Top down – Bottom up kettingsysteem voor dupliplissé gordijnen zorgt dus voor jaren onbezorgd genieten. Winkel ophalen duo rolgordijnen Bij dit type bediening kun je het gordijn zowel aan de bovenzijde als onderzijde bedienen.

De voordeligste honingraat plissé gordijnen, tot wel 50% goedkoper dan elders. Gratis inmeetservice, gratis levering in Nederland. Uiteraard kun je de verschillende bedieningsmogelijkheden naar hartelust combineren. De thermische eigenschappen van honingraat plisségordijnen veranderen met de seizoenen. In de zomer helpt het honingraatontwerp de zonnestralen te weerkaatsen en kamers koel te houden (ze kunnen de warmteabsorptie tot 78% verminderen).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.