Naar de inhoud springen

Iphone

Daarnaast kun je wisselen tussen een weergave voor vandaag uur en de hele week . Zo krijg je een gedetailleerd overzicht van je appgebruik. Natuurlijk vind je in de App Store talloze apps van nieuwssites en kranten. De belangrijkste nieuwsfeiten, kort en bondig verwoord, zodat je precies weet wat je weten moet.

Voor elke app is altijd eerst jouw toestemming nodig, dus je bepaalt zelf welke gegevens je deelt. De eerste keer dat een app van een externe ontwikkelaar toegang tot je gegevens wil, zoals je locatie, contact­personen, agenda of foto’s, krijg je een melding. Zelfs als je toegang hebt gegeven, kun je dit later altijd weer wijzigen. Het icoon van de app laat ook altijd de huidige datum zien, waardoor veel mensen het op hun thuisscherm houden om direct te zien welke dag het vandaag is. Je kunt nieuwe functies toevoegen aan je telefoon door apps van App Store te installeren.

Seniorweb Maakt Gebruik Van Cookies

Ben je in het bezit van een iPhone X of een nieuwer model? Dan stop je het gewiebel van de apps door rechtsboven op ‘Gereed’ te tikken. Of veeg vanaf de onderste rand van het scherm naar boven. Soms heb je een app geïnstalleerd die je niet meer nodig hebt of alleen maar tijdelijk wilde proberen.

Apple previews innovative accessibility features – Apple

Apple previews innovative accessibility features.

Posted: Tue, 17 May 2022 12:03:46 GMT [source]

Hierdoor zal de gebruiker snel gewend zijn aan het gebruiken van de app. De overtuigende marktleider van de twee is Android; het open-source besturingssysteem van Google. De grote kracht van Android zijn goedkope instapmodellen en dat het besturingssysteem op meerdere smartphone modellen van verschillende fabrikanten draait. Fabrikanten van smartphones, waaronder bijvoorbeeld Samsung en Huawei, hoeven namelijk geen licentiekosten te betalen aan Google. Dit is één van de redenen waarom Android als besturingssysteem terug te vinden is op 60% van alle smartphones in Nederland.

Kompas Alleen Op De Iphone

In zo’n geval wil je vaak deze app weer verwijderen om zo ruimte vrij te maken op je iPhone. app Wij leggen je eenvoudig uit hoe je makkelijk een app kunt verwijderen van je iPhone.