Naar de inhoud springen

Je Woocommerce Shop Koppelen

Je hebt standaard betaalmethodes voor o.a. PayPal maar voor de relaxation WordPress hosting heb je toch wel plug-ins nodig.

De Nederlandse Payment Service Providers hebben eigenlijk altijd wel een plug-in voor WooCommerce dus het koppelen is geen probleem. De one-web page-checkout is super! In plaats van meerdere stappen kan de klant alles op één pagina invullen. Ook kan je met account of zonder account afrekenen.

Woocommerce Handleiding

WP e-Commerce is free of charge te downloaden al moet je wel betalen voor de plug-ins. WP e-Commerce moet je niet gebruiken voor de Nederlandse markt. Er zijn simpelweg te weinig plug-ins voor en de plug-ins voor WooCommerce zijn beter. Ook is de slechte documentatie lastig te begrijpen. In de reviews website maken zeggen veel mensen dat de instellingen onlogisch zijn en dit kan ik beamen.

Wanneer je een serieuze webwinkel wilt (en dat wil je!) zijn er twee mogelijkheden: wordpress webshop en WP e-Commerce. WP e-Commerce bestaat al wat langer dan WooCommerce en het heeft genoeg functies voor je webwinkel.

Ook worden er regelmatig bugs gevonden, maar wanneer deze gemeld worden komt er zelden antwoord. Zelf vond ik de code nogal rommelig overkomen. Kortom, door naar WooCommerce. WooCommerce van WooThemes is de snelst groeiende WordPress plug-in voor e-commerce. Het heeft dezelfde functies als WP E-commerce maar het oogt allemaal wat makkelijker en ze ontwikkelen volop door.

WordPress Webshop