Naar de inhoud springen

Magento 2 Webshop Ontwikkeling

De veiligheid van uw website hangt af van een aantal zaken, waar onderhoud en hosting belangrijke factoren zijn. Indien uw Magento webshop is gehackt of kampt met malware problemen dan is het zaak dit zo snel mogelijk op te lossen.

Tracking Verras klanten tijdens het wachten met unieke track & trace opties. Checkout Bied klanten de beste vervoerders en bezorgopties bij het afrekenen.

Hoe wil je dat je klanten kunnen zoeken naar producten? Op welke manier worden ze voorgesteld aan verwante producten?

Ook kunt u producten eenvoudig delen tussen uw verschillende webshops. Ik leg graag uit hoe alles werkt en hoe u bijvoorbeeld de artikelen kunt delen tussen de verschillende webshops.

Proactief monitoren wij je website en server en houden wij je Magento versie up-to-date! Hiernaast staan wij uiteraard elke dag voor je klaar voor vragen en calamiteiten.

Het laden van een pagina in 1 of 2 seconden kan 100den euro’s meer omzet opleveren dan wanneer het 3 seconden duurt. Begin met een goedkoop abonnement webshop freelance maar laat jouw hosting wel meegroeien met het aantal bezoekers en de omzet. Zie dit niet als een mogelijkheid om geld te besparen.

Voordelen En Nadelen Woocommerce:

Kies het juiste webshop systeem en begin direct met jouw online succes. Simpel en snel, gebouwd op een bewezen succesvol platform en voorzien van de best beoordeelde service. Wij zijn niets anders gewend en werken dagelijks aan de meest complexe magento hosting webshops van Nederland . Technische uitdagingen is waar wij enthousiast van worden en wij ons volledig vastbijten in gave oplossingen. Wij hebben al veel grote en middelgrote webshops geholpen de overstap te maken van Magento 1 naar Magento 2.

Je kan op elk moment upgraden naar een hoger pakket. Kijk op /pakketten en kies het pakket dat voldoet aan jouw wensen. Jouw BTW nummer wordt direct gecontroleerd in het VIES-systeem. Heeft een vergunning om haar diensten aan te bieden aan bedrijven gevestigd in deze landen. Om toegang te krijgen tot het panel, maak je eerst een account aan.

  • 34% heeft onder de 20 meestgebruikte webshopplatformen.
  • Je kunt het uitbreiden en aanpassen naar behoefte en er zijn geen beperkingen behalve de beperkingen in technische kennis van je Magento developer of partner.
  • We integreren koppelingen met je kassasysteem of ERP-systeem.

Stel een klant besteld zwarte sokken dan heeft de klant misschien ook interesse om blauwe sokken te kopen. Met een related products extensie kan je diverse andere sokken tonen onder de zwarte sokken.

Heb je problemen met de performance van je webshop? Wij helpen je bij de analyse van het probleem en zorgen ervoor dat je jouw gewenste groei haalt. Op ons platform is jouw Magento shop klaar voor de toekomst. Internetstandaarden veranderen aan de lopende band.

Een upgrade van je hostingpakket geeft bijvoorbeeld meer schijfruimte of meer dataverkeer. Aan Magento is gebouwd magento webshop door ontwikkelaars uit vele landen, eventuele problemen met het pakket worden dan ook snel ontdekt en gepatched.

Maar als je eenmaal weet hoe het werkt en verstand hebt van programmeren, is het een prachtige tool om een goedwerkende en fraaie webwinkel te bouwen. Sinds Magento 2 is het aantal e-commercebureaus dat ermee werkt afgenomen. Gelukkig zijn er nu tientallen andere manieren om een webwinkel mee te beginnen. Onder de doe-het-zelvers heeft Magento daarom veel gebruikers verloren.