Naar de inhoud springen

Magento Specialisten Uit Nijmegen

(Er zijn gekkere beloftes geschonden.) Niet zo vreemd dus, dat de panelen in de wereld van e-commerce software langzaam maar zeker aan het verschuiven zijn. De overige 31 procent van de softwaretaart wordt verdeeld door kleinere spelers. Ook Duitse partijen als Spryker en Shopware zijn op de markt verschenen. De aanbieders van open source-software voeren nog steeds de boventoon maar SaaS-aanbieders als Lightspeed en Shopify zijn ook op zoek naar rijp fruit.

In mei 2018 werd marktleider magento voor 1,68 miljard dollar overgenomen door grootmacht Adobe. De vraag die sindsdien op ieders lippen bestorven ligt: hoe gaat Magento zich nu verder ontwikkelen? Namens Adobe geeft Rogier Heemskerk van pr-bureau Lewis een helder antwoord op deze vraag. Ook blijft Adobe Magento Open Source ondersteunen.’ Maar toch, hoeveel waarde er werkelijk moet worden toegekend aan deze reactie weet eigenlijk niemand.

Waarom wel of niet voor Magento moet wordt gekozen? Dat kan een organisatie alleen voor zichzelf bepalen. Feit is dat de juiste software kiezen complexe materie is.’ Directeur Sander de Graaf van Magento-developer 3WebApps laat er een diepe zucht op volgen.

Van Brexit tot faillissementen in de winkelstraat, van platformisering tot veranderende klantwensen. Alles heeft met alles te maken, het is nauwelijks te doorgronden. Dat zou qua aantal een neerwaartse pattern magento hosting kunnen zijn, hoewel je dat even moet verifiëren.

Ook zij schudden als hongerige bavianen aan de Magento-growth. Aan webwinkeliers de taak de juiste keuze te maken. We hebben contact met 3WebApps, dat al vele jaren webshops bouwt met Magento Open Source en Magento Commerce. Directeur De Graaf kent de markt op zijn duimpje.

Ontdek de mogelijkheden van Magento. Meer technologische oplossingen TableTop Omnichannel Order Management Lees meer Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies.

De softwarewereld voor e-commerce is in beroering sinds Adobe vorig jaar magento overnam. Veel kleinere webshops die Magento gebruiken, zijn onzeker over de toekomst. In dat geval zit er maar één ding op: je verlies nemen. ‘Of ik even kan aangeven wat er speelt?

Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina. Beerwulf: ‘Covid-19 stuwde verkoop UK’CrossBorder Event ‘Noodzaak moet ook weer onze prioriteit worden’Twinkle Marketplaces Event Iedere maand biedt Twinkle een flinke portie inspiratie voor alle webwinkeliers, groot klein of in de dop. Onze lezers waarderen het journal met een 7.eight.