Naar de inhoud springen

Magento Thema’s

Aan een Magento webshop kleven ook nadelen. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat het een vrij log en zwaar systeem is.

Standaard ondersteunt Magento 2 full web page caching. Deze extensie zorgt voor een nog betere afhandeling hiervan. Deze extensie controleert automatisch de standing van de cache. Nadat de pagina cache is gewist, bezoekt de plugin deze pagina en verwarmt de cache. Zo krijgen je bezoekers altijd de snelle gecachte pagina te zien.

Zonder optimalisatie is Magento niet extreem snel Minder plugins dan bijvoorbeeld WooCommerce Vanwege bovenstaande nadelen zie je dat vooral de grotere webshops geschikt zijn voor Magento 2. Heb je een laag budget freelance en verwacht je weinig omzet, dan is Magento waarschijnlijk niet de meest ideale oplossing voor jou. Van het aantal Magento webwinkels in Nederland dat draait op Magento valt alleen een inschatting te maken.

Deze SEO plugin komt met heel veel mogelijkheden en biedt ook uitgebreide search engine optimization rapportage mogelijkheden. Bijna $300 is een schijntje als je bedenkt welke search engine magento webshop optimization voordelen je hiermee krijgt. Een Magento webshop biedt veel voordelen.

Google Tag Manager is een handige software om je Magento webshop zonder tussenkomst van developer uit te breiden met externe tooling. Investeer dus éénmalig $ninety nine,- en bespaar op de langetermijnkosten voor development, omdat je nu zelf externe integraties kunt instellen. De standaard instellingen van Magento zijn op het gebied van search engine optimization helemaal niet zo slecht.

Om je op weg te helpen hebben we in ieder geval een aantal belangrijke extensies voor je op een rij gezet: Deze plugin zorgt ervoor dat bezoekers maar één stap in plaats van zes stappen nodig hebben om hun bestelling af te ronden. Het is een relatief dure plugin, maar deze investering verdien je razendsnel terug door een verbeterde conversie. De snelheid van je webshop is een belangrijk onderdeel van de gebruikerservaring van je bezoekers en ook onderdeel van het zoekalgoritme van Google. Een belangrijke methode om de snelheid van je magento hosting te verbeteren is het instellen van caching.

Zo is de meest gebruikte versie open source en daardoor constant in ontwikkeling. Er is een uitgebreide neighborhood voor vragen en een Nederlandse vertaling beschikbaar. Maar er zijn meer voordelen zoals:

Ondersteuning van meerdere valuta Betaalmogelijkheid met- en zonder account Natuurlijk is een Magento webshop niet alleen maar hosanna.

Heeft Het Pakket Goede Ondersteuning?