Naar de inhoud springen

Magento Webshop?

Bel of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Door met Extendure samen te werken worden wij onderdeel van jouw bedrijf.

Magento is het snelst groeiende en meest gebruikte ecommerce-platform in Europa. Er zijn enorm veel mogelijkheden, koppelingen en plugins die ervoor zorgen dat jouw ecommerce business optimaal zal presteren!

Deze pro-active werkhouding zorgt ervoor dat we makkelijker jouw doelen behalen. Bekijk hieronder bij welke klanten we deze succesformule hebben toegepast. Algemene voorwaarden|Privacyverklaring | Cookies | © Copyright – Extendure Creative Business B.V. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Dan hebben wij de oplossing, de Magento 2 demo. In de demo kan magento je gebruik maken van Magento 2 in een veilige testomgeving.

EenMagento webshopontwerpen die naadloos aansluit aan strategische online doelstellingen, dat is het werk voor een group van specialisten. X-com ontwerpt Magento outlets magento hosting die direct de juiste waarden en merkbeleving overbrengen.

In deze testomgeving kan je alles toetsen zoals zou kunnen bij een echte Magento 2 webshop. Ideaal dus als je nog niet zeker wilt of je Magento wilt gebruiken of als je al Magento 1 gebruikt maar nog niet zeker weet of je wilt overstappen. We hebben een uitgebreide handleiding geschreven, die ingaat op alle mogelijkheden binnen het systeem. In deze handleiding is een inlognaam en wachtwoord te vinden waarmee je kan inloggen tot de backend van de Magento 2 demo. Thijs helpt je graag verder!

  • Een reponsive ontwerp is zo opgebouwd dat de layout en functionaliteiten zich automatisch aanpassen aan de grootte van de browser van de bezoeker.
  • Ook dan zijn wij de ideale associate voor uw Magento Webshop, kijk snel op onze maatwerk pagina voor meer informatie!
  • De Magento Webshop is dus optimaal zichtbaar voor normale computerschermen, tablets en smartphones!

Eenwebshopwaarbij directe aansluiting bij de doelgroep, informatievoorziening en optimaal bestelgemak voorop staan. Samen met jouw onderscheidend vermogen vraagt dit om een unieke webshop.

In de afgelopen jaren hebben we met veel plezier en enthousiasme mogen werken aan e-commerces voor uiteenlopende branches. Bekijk hier al onzeMagento webshops.

Om aan deze kernvoorwaarden te voldoen werkt een team van minimaal zesMagento specialistenaan jouw webshop. We werken met Magento licensed professionals en je wordt bij X-com geholpen door een Magento projectmanager. Magento is een begrip in de e-commercewereld en wordt veel gebruikt door middelgrote en grote bedrijven. Grote en middelgrote, nationale en internationale e-commerce platformen gingen je voor bij X-com.