Naar de inhoud springen

Magento Webshop Laten Maken Of Meer Omzet Uit Jouw Magento Shop?

Magento In Het Kort

Het lijkt in het eerste opzicht veel geld voor een plugin. Maar de voordelen en further opties zoals het automatisch aanvullen van adressen, maken deze plugin van grote waarde. Download de OneStepCheckout extensie hier voor Magento 1 of Magento 2. Een belangrijk onderdeel van je Magento webshop is snelheid. Is de laadtijd van je site e-commerce langer dan 3 seconden?

  • Iedereen kan namelijk plug-ins maken een aanbieden waardoor, wanneer je een verkeerde plug-ins installeert, je hele Magento installatie om zeep kan helpen.
  • Je kan via Magento Connect eindeloos veel plug-ins installeren om jouw webwinkel helemaal naar wens in te richten.

Niet gek, need met een verkorte examine-out zorg je voor meer conversie. De plugin zorgt dat de standaard 6 stappen in de examine-out van Magento worden teruggebracht naar één. Prijzen worden daarbij direct geüpdatet, wanneer een bepaalde verzend- en betaalmethode is geselecteerd. De plugin is mobile responsive en dat is met een steeds groter wordend aandeel m-commerce niet geheel onbelangrijk.

Download de Full Page Cache Warmer extensie hier voor Magento 1 of Magento 2. Veiligheid is tremendous belangrijk voor je webshop. Stel daarom altijd een dubbele login in voor je backend.

Bij 2FA dien je naast je login gegevens ook een 6 cijferige code in te vullen die wordt gegenereerd door een app. Hiermee voorkom je dat ongewenste personen met alleen login gegevens kunnen inloggen en is je website magento beter beveiligd.

Dan is de kans groot dat bezoekers weg zijn voor je pagina is geladen. Hierdoor wordt de pagina bij een tweede keer binnen no-time geladen. Caching zorgt er magento hosting dus voor dat jouw webshop sneller wordt geladen. Hierdoor is je webshop sneller en scoor je hoger, doordat de Google bot altijd een gecachete pagina laadt.