Naar de inhoud springen

Meta Titel En Omschrijving In Magento

Een klant die weet waar hij aan toe is, maakt sneller een keuze om een product aan te schaffen . LAB51 helpt je graag bij het bouwen van een succesvolle webshop op alle factoren.

Makkelijk te gebruiken interface Meer weten over de modules die we gebruiken? Lees het bij Modules,download onze map E-commerce 360®of bel met . Een CMS is een systeem waarmee je eenvoudig de inhoud van een website of webshop kunt beheren. Je hebt hier geen programmeerkennis voor nodig.

Je kunt op Dutchento terecht voor onder andere het laatste nieuws rondom Magento 2 en informatie rondom het platform voor novices, gevorderen en ontwikkelaars. Dutchento is tevens de organisator van de Meet Magento events in Nederland. EAN staat voor European Article Number. Het is de code die je bijvoorbeeld onder de streepjescode van een product vindt.

Migraties Van Magento 1 Naar Magento 2

Bekijk wat SendCloud voor je kan betekenen Klantenservice: hoe maak je dit onvergetelijk? webshop Hoe duidelijk je in je webshop ook bent: klanten kunnen altijd vragen hebben.

magento webshop 2 is een vorm van een CMS. De Nederlandse Magento Community.

Dat is onze visie: E-commerce 360®. Daar hoort dus ook het logistieke proces bij! We werken samen met SendCloud, een verzendtool waarmee je kunt concurreren met de grote spelers, zoals Zalando en CoolBlue.

Bekijk hiernaast 15 tips voor een succesvolle klantenservice. Hoe kan LAB51 bijdragen aan jouw klantenservice? Met de handige module Help Desk MX. Hiermee kun je alle verzoeken, magento hosting e-mails en offline chats verzamelen op 1 plaats. Er gaat zo geen informatie over klantcontact verloren en je kunt berichten toewijzen aan de juiste persoon binnen je organisatie.

Daarom is het belangrijk om klanten altijd de mogelijkheid te bieden om die vragen te stellen. Dan loop je het risico dat ze naar de concurrent gaan. Hoe zorg je nu voor een goede klantenservice in je webshop?