Naar de inhoud springen

Mollie Woocommerce Plugin

website maken is geschikt voor kleine tot middelgrote webshops. Voordat we bij de laatste stap aankomen , moeten we eerst nog productcategorieën aanmaken. Ga hiervoor naar ‘Producten’ in het linkermenu, en kies dan voor ‘Categorieën’. Er is standaard al een ‘Geen categorie’ categorie aanwezig, die je eventueel qua naam en instellingen kunt aanpassen.

Kortom, WooCommerce is een compleet webshop-pakket dat zeer gebruiksvriendelijk is. Uit het onderzoek kwamen ook andere opmerkelijke conclusies naar voren. De steekproef toont aan dat het niet best gesteld is met de preventieve beveiliging van WooCommerce-webshops in het Nederlandse e-commercelandschap. Wat kun je doen om je WooCommerce-webshop zo goed mogelijk te beschermen?

Een winnaar kiezen tussen WooCommerce en Magento is lastig en daar gaat het ook niet echt om. Beide platforms kunnen voor verschillende sort webshops gebruikt worden. De keuze is dus enorm afhankelijk van wat voor webshop je wil beginnen en wat je toekomstvisie hiervoor is.

Waarom Woocommerce?

Bij Mollie betaal je maar 0,25 per betaling en bij Stripe betaal je 25 cent en 1.4% van de sales. Verkoop je producten met een lager belastingtarief? Dan kan je later bij ‘belasting-instellingen’ WordPress hosting het tarief aanpassen. Wanneer je verkoopt aan particulieren dan zie je dat bijna iedereen kiest voor inclusief btw. Bij het verkopen aan bedrijven verschilt het, omdat bedrijven btw terug kunnen vragen.

E-commerceplatform dat kleine tot grote winkels helpt bij het beheren van meerdere klantaccounts, betalingen, bestellingen, voorraden en winkels. Een online boekhoudsysteem heeft als voordeel dat je deze met WooCommerce kunt koppelen aan je webshop. Je verkoopfacturen belanden zo direct op de juiste plek in je boekhouding waardoor je de financiële standing van je webshop altijd inzichtelijk hebt. Daarnaast kan dit een hoop tijd besparen die normaal aan administratie besteed wordt. WooCommerce is één van de meest populaire en gebruikte webshop systemen. Wereldwijd is WooCommerce miljoenen keren gedownload. WooCommerce is een plugin welke je gebruikt in combinatie met WooCommerce.

Ja, WooCommerce is een free of charge plugin die je kunt installeren op jouw WordPress-pakket. In de officiële WooCommerce Marketplace vind je handige gratis en betaalde uitbreidingen voor bijvoorbeeld de advertising, logistiek en techniek van jouw webshop. Ook vind je er thema’s die perfect integreren met WooCommerce. WooCommerce is een e-commerceoplossing waarmee je eenvoudig een webshop maakt. De WooCommerce-plugin obtain je gemakkelijk via de directory van WordPress of via je eigen WordPress-Dashboard. WooCommerce is volgens ons de juiste keuze voor minder complexe webshops waar content een belangrijke plek inneemt. Met WordPress als contentmanagementsysteem ben je verzekerd van een gebruiksvriendelijk e-commerceplatform.

  • Het is echter belangrijk om te weten dat bij de nieuwste versies van Magento het systeem er weer anders uitziet dan bij een oudere versie.
  • I.a.w. de prijs rood en groen kunnen dan verschillen, model x en Y kunnen verschillen en de prijs voor het jaar kan dan ook verschillen.
  • De afbeeldingen van je producten, de teksten bij elk van deze producten, eventuele productvideo’s, het zijn allemaal dingen die ruimte vragen.
  • Toch zijn wij van mening dat de voordelen – zoals de kostenfactor of het groeiende WooCommerce-ecosysteem en de group – uiteindelijk de overhand hebben.
  • Je selecteert dan het zojuist gedownloade bestand en WordPress doet de rest voor je.

Hier staat wel tegenover dat je bij WooCommerce alleen de functionaliteiten kunt installeren die je daadwerkelijk gebruikt. Dit komt doordat het wordt ontwikkeld door WordPress en de meeste gebruikers al met dit systeem bekend zijn. Je kunt de productpagina’s van Woocommerce zien als een soort extensie van WordPress. Een webshop bouwen met Woocommerce is makkelijk voor iedereen die eerder met WordPress heeft gewerkt.

Beheer van een grote hoeveelheid domeinnamen zonder hosting. Overzichtelijk en zeer veilig dankzij DNSSEC, transfer-locks en 2FA.

Additional Verkoopkanalen Creëren Met Woocommerce

Met WooCommerce krijg je een enorm uitgebreide analyse van je webshop die worden weergegeven in een duidelijk dashboard. Je kan gemakkelijk de gewenste inzichten inzien zoals producten, inkomsten, bestellingen en eventueel kortingsbonnen.

BTW nummers Voor zakelijke bestellingen binnen de EU, buiten Nederland, is een BTW nummer verplicht. Er zijn talloze plugins om BTW nummers mee te geven aan WooCommerce bestellingen en het is onmogelijk om iedere plugin by way of de koppeling te ondersteunen. Er is een vaste lijst veldnamen waaruit de koppeling het BTW nummer leest. De koppeling kan werken met een standaard lijst van BTW tarieven en Europese landen of met de BTW tarieven uit de webwinkel. Ons advies is te werken met de standaard lijst BTW tarieven en Europese landen. Bij deze optie kun je zelf per land het BTW proportion opgeven en je voorkomt onduidelijkheden met de zgn Woocommerce BTW klassen.

Wanneer jouw webshop razendsnel groeit staat helemaal niets deze groei in de weg. Dit komt omdat er op een WordPress-omgeving altijd doorontwikkeld kan worden. Dit kan via de instellingen of via hulp van de assist afdeling. Daarnaast helpen wij ondernemers met het bouwen van hun eigen website en webshop. Blijf altijd op de hoogte van de nieuwste cursussen through onze Academy. Persoonlijk zal ik het product niet verbergen op je webshop wanneer deze uitverkocht is. Google heeft namelijk al je producten geïndexeerd en je bezoekers komen dan waarschijnlijk op een 404 pagina wanneer je deze optie aanduid.

Een bestelling uit de Woocommerce webwinkel wordt doorgezet naar een Exact Online factuur, bestelling of verkoopboeking. De gewenste optie kun je instellen by way of tab Configuratie van het dashboard. Er is zelfs de mogelijkheid om directe verkoopfacturen aan te laten maken in Exact Online. Deze optie kun je niet instellen via wordpress website het dashboard – dat zorgt voor teveel verwarring – maar je kunt hem wel bij ons aanvragen. Daarnaast is de software van zichzelf al gebruiksvriendelijk. En omdat de ecommerce-plugin gratis is, zorgt dit ervoor dat je kosteloos de mogelijkheden van een webwinkel kunt verkennen.