Naar de inhoud springen

Nieuwe WordPress Website Laten Maken Door Alleswp WordPress Expert

Het Meest Gebruikte Cms Combineren Met Een Webshop

Met evaluations vergroot je het vertrouwen en de conversie van jouw webshop. De installatie instructies voor WordPress / Woocommerce vind je binnen het dashboard in de installatie wizard of hieronder bij de veelgestelde vragen. WebwinkelKeur widget & uitingen installeren WordPress Voor het plaatsen van ons logo woocommerce en/of onze evaluation widget op je WordPress webwinkel moet een stukje HTML geplaatst worden.

Stap 3: Volg de installatie totdat je in Stap 2 aan komt voor de widget of in Stap three voor de banners . In dit voorbeeld installeren we de bannercode uit stap 3 van de installatiepagina.

Meer Woocommerce

Voor gebruikers van de Woocommerce plugin voor WordPress zorgt de module voor het automatisch uitnodigen van klanten voor het delen van een klantervaring WordPress hosting . Bij elke afgewerkte bestelling wordt automatisch een uitnodiging naar de klant verzonden waarin hij uitgenodigd wordt om zijn ervaring te delen.

  • De plugin WooCommerce voegt alle functies toe die je nodig hebt voor een webshop.
  • De WordPress plugin: WooCommerce installeren
  • Selecteer vervolgens ‘Berichtnaam’ (of ‘Postname’).
  • Klik op ‘Instellingen’ en daarna op ‘Permalinks’.
  • 237 in plaats van deaanhouder.nl/shop.

Stap four: Na het kiezen van het materiaal dat je wilt plaatsen op je webshop, verschijnt er een HTML-code. Stap 6: Kies in het menu van WordPress hyperlinks voor ‘Weergave’ en kies vervolgens voor ‘Widgets’. Stap 7: Nu zie je hyperlinks wordpress webshop ‘Beschikbare widgets’ en rechts allerlei plekken waar je elementen kunt plaatsen. Deze plekken hangen af van jouw WordPress thema.

In deze uitleg leggen we graag uit hoe je dit binnen WordPress instelt. Stap 2:Kies binnen het dashboard in het menu hyperlinks voor ‘Installatie’.