Naar de inhoud springen

Plissé Gordijnen Verduisterend

Welke plisségordijnen moet ik nemen als ik het donker wil hebben? Verduisterende plisségordijnen zijn alleen beschikbaar in de varianten met een dubbele stof. Kies bij voorkeur voor een ingespannen variant voor de minste lichtinval of kies een easyclick plissé gordijn. Ja, plissé-gordijnen zijn tot op zekere hoogte verduisterend. Onze standaard plissé-gordijnen zijn verkrijgbaar in semi-verduisterende stof. Voor een optimale verduistering kunt u kiezen voor onze honingraat plissé-gordijnen met verduisterende stof. De rand van de stof zit dus heel dicht bij de uitsparing in het raam, waardoor het doorgelaten licht minimaal is.

plisse gordijn

Het is een soort van jaloezie uitvoerbaar in diverse stofsoorten. Plissé top down bottom up met handgreepbediening kunt u bestellen tot een maximale breedte van 150 cm en maximale hoogte tot 260 cm. Eenplisségordijn F3top down bottom up bediend Winkel ophalen duo rolgordijnen u met 2 trekkoorden. Inspire verduisterend plissé rolgordijn voor Dit Inspire plisségordijn is speciaal gemaakt voor een dakraam van 78cm breed en 118cm hoog. Stel je vraag en laat je adviseren over onze elektrische plissé gordijnen.

Plisségordijn Naturel Lichtdoorlatend 20 Mm Wit

Er is keuze tussen handgreep, koord- of elektrische bediening. Als u uw kunststof kozijnen wil bekleden met online bestellen bamboe vouwgordijnen, maar niet in de kozijnen wil schroeven of boren, kunt u kiezen voor smartfit. Kan ik plisségordijnen ook laten meten en monteren? Bij Gordijnen.nl kun je plisségordijnen op maat altijd gratis door ons laten inmeten en desgewenst tegen een geringe vergoeding laten monteren. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken met een gordijnadviseur aan huis. Zoekt u naar goedkope plisségordijnen, zoek dan niet verder! Topjaloezieën.nl heeft een ruim assortiment plisségordijnen op maat tegen de laagste prijs.

  • In deze gevallen kun je beter kiezen voor lichtdoorlatende plisségordijnen.
  • Plissés zijn standaard voorzien van een enkele gekartelde stof en zijn in diverse kleuren verkrijgbaar.
  • Bekijk de mogelijkheden en laat je inspireren door onze Luxaflex® producten.
  • Kies jij voor een transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stof?
  • Wij komen graag bij je thuis, zodat we ter plekke samen kunnen zien wat er mogelijk is.

Kom langs bij één van onze dealers of maak direct een afspraak. Type P1415 is ons meest gekozen product voor rechthoekige ramen. We hebben voor dove gekozen, binnen Rolgordijnen en buiten zelfde kleur. HetTop down type, kan d.m.v. een koord enkel de bovenkant geopend worden. VELUX dakraam glastypes en isolatiewaarde Lees meer…

Onze Webwinkels Met Plissegordijnen

Een ketting is rond, als je aan de ene kant van de ketting trekt laat je het plissé gordijn neer, als je aan de andere kant trekt gaat hij omhoog. Je zet het gordijn op de gewenste stand vast door het koord naar buiten te bewegen en ‘vast’ te zetten. Je kiest bij ons niet alleen uit een ruim aanbod aan diverse kleuren en maten, maar bepaalt ook zelf de grootte van de horizontale plooi. De dikte van de plooi speelt een grote rol in de uitstraling van je plisségordijn. Bij Decorette kies je voor een verfijnde plissé van 20mm of een robuuste plooi van 32mm. Voor een uitgebreide collectie plisségordijnen ben je bij Decorette aan het juiste adres.

Mensen kunnen niet naar binnen kijken, maar het licht kan er wel doorheen schijnen zodat de kamer niet volledig verduisterd wordt. Dit is perfect voor in bijvoorbeeld een badkamer, of voor ramen aan de straatkant. Onze collectie bestaat uit mooie elegante stoffen in eigentijdse kleuren en dessins. Bekijk de mogelijkheden en laat je inspireren door onze Luxaflex® producten.

De geplooide plissé is geschikt voor ramen van iedere grootte. Met eenplisségordijnen kies je voor een gezellig kamer, in een fleurige omgeving. Door de lichte transparantie en de geplisseerde stof creëer je een groot verschil ten opzichte van rolgordijnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.