Naar de inhoud springen

Stappenplan Om Je WordPress Website Veilig Te Maken

Het is daarom beter om je video- en audiobestanden extern te plaatsen. Video’s kun je uploaden naar Vimeo of YouTube. Audiobestanden kun je uploaden naar SoundCloud. WordPress hosting WordPress heeft voor zowel SoundCloud als Vimeo en YouTube een ingebouwde embed functie. WordPress zet dit dan automatisch om in een video- of audiobestand.

  • Hij of zij zou veel beter een Auteur kunnen zijn.
  • Wanneer je blogberichten publiceert op je website, zal je in veel gevallen ook de naam van de auteur zien staan die het bericht heeft geschreven.
  • Mocht je meer informatie willen hebben over alle gebruikersrollen, bekijk dan het artikel: Geef altijd de juiste gebruikersrol in WordPress.
  • Met deze gebruikersrol kan de persoon die voor je schrijft berichten zelf maken, bewerken en publiceren.

Het zou kunnen zijn dat de tweede compressieronde web te veel is en de kwaliteit van je afbeeldingen minder wordt. Dan kun je deze ronde laten vervallen. Video- en audiobestanden zijn nog veel groter dan afbeeldingen.

Hoe Snel Is De Hosting Van Argeweb?

Dit helpt zoekmachines de afbeelding te “lezen”. Upload de afbeeldingen naar de website Om nog een extra slag te maken, kun je een plugin in je website woocommerce installeren die nog een keer compressie toepast op de afbeeldingen.

Wij gebruiken graag Shortpixel. Andere plugins die automatisch afbeeldingen comprimeren die je uploadt, zijn Imsanity en Smush.

Gebruiksgemak

Een korte video is al snel 40MB. Het laden daarvan vertraagt de website wordpress webshop enorm.

Become A Part Of Hostinger Now!