Naar de inhoud springen

Svkbenelux Nl

Al onze gordijnen zijn van de hoogste kwaliteit, daarom geven we standaard 3 jaar garantie. Het enkele plisségordijn is er in diverse uitvoeringen. Zo vind je bij Raambekleding Nederland.NL transparante plissegordijnen, semi transparante plissegordijnen en verduisterende plisségordijnen. Wil Bestel duo rolgordijnen je veel licht binnenlaten maar ook inkijk tegengaan? Dan is een semi-transparante plissé de beste keuze. Je kunt van alle stoffen en kleuren gratis kleurstalen aanvragen, zodat je de kleur en transparantie thuis goed kunt beoordelen. Het plisségordijn is een populaire vorm van raamdecoratie.

Dit is zeker handig bij verduisterende plisségordijnen, aangezien het licht van de gaatjes dus ook geblokkeerd is. Zowel plisségordijnen met bedieningsgreep als met een bedieningskoord kunnen ingespannen geleverd worden. Hierdoor zit het plisségordijn als het ware op het raam gekleefd, waardoor hij niet klappert. Ook heb je geen irritante touwtjes op de grond hangen.

Plissé Dubbel Verduisterend 25 Mm Grijs

Veel van onze modellen hebben een ‘top down bottom up’ systeem. Een plisségordijn is gemakkelijk op elkaar te schuiven door de gevouwen stof, zo kunt u zelf bepalen waar u wel of geen inkijk wenst. De bovenkant kunt u ook Bezorg bamboe rolgordijnen geheel laten zakken (top-down). Een plissé gordijn kunt u wegwerken tussen een kozijn, muur of wand en is handmatig en zelfs elektrisch te bedienen. Toppoint plissés, overal te plaatsen & in elke gewenste stand te openen.

plisse gordijnen

Doordat het koord in het systeem is weggewerkt zal er geen licht doorkomen. Plissé gordijnen zijn meer geschikt voor de woonkamer en keuken. Plissé gordijnen bestaan uit één harmonica gevouwen doek. Bij plissé gordijnen blijven daarom de koordjes van de webshop bamboe vouwgordijn bediening zichtbaar, bij een Duette wordt dit in het systeem weggewerkt. Door de dubbele stoflaag ontstaat bij een plissé een isolerende tussenruimte. In onze ruime showroom aan de Charloisse Lagedijk te Rotterdam laten wij graag het verschil zien!

Plissé Dubbel Verduisterend 25 Mm Antraciet

Serres, speciale vormen, dakramen en draai- kiepramen zijn voorbeelden van ramen waar Plissé gordijnen opgehangen kunnen worden. Met Top-down/Bottom-up gordijnen kun je zelf bepalen hoeveel lichtinval en privacy je wil.

Daarnaast geven wij standaard 2 jaar garantie op onze raambekleding. Plisségordijnen zijn echte sfeermakers in je huis. Plissés zijn standaard voorzien van een enkele Online plisségordijnen bestellen gekartelde stof en zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Dankzij de top down bottom up bediening kun je het gordijn ook in het midden van het raam hangen.

  • De top down bediening kan makkelijk verschoven worden waardoor deze zorgt voor een optimale privacy in combinatie met optimale lichtinval.
  • Zeer geschikt als oplossing thuis, bij verhuizing, verbouwing, studentenwoning, boot of camper.
  • U kunt ze beschouwen als een ideaal compromis tussen bescherming tegen de zon en stijl.
  • Ook kunt u kiezen voor 2 stoffen plisségordijn in 1 systeem.

Bij Topjaloezieën.nl kunt u kiezen voor een lichtdoorlatend of verduisterend plisségordijn. In bijvoorbeeld de woonkamer zal een plisségordijn Winkel kopen buiten rolgordijnen van semi-transparante, enkele stof volstaan. Als u de kamer echt goed donker wilt hebben, gaat u voor een honingraat-plissé.