Naar de inhoud springen

Vouwgordijnen En Gordijnen

Ook het meten en monteren nemen we je graag uit handen. Neem een kijkje in één van onze Bestel bamboe rolgordijnen-winkels of neem contact met ons op.

Somfy ontwikkelt uitsluitend kwaliteitsproducten. We zijn ontstaan in Frankrijk en ontwikkelen al meer dan vijftig jaar innovatieve Smart Home-oplossingen. Onze kwaliteit weerspiegelt zich in onze garantie. Op onze motoren voor vouwgordijnen zit bijvoorbeeld een garantie van 5 jaar.

Waarom Vouwgordijnen In Huis?

Hiermee geef je je woning zowel aan de binnen- als aan de buitenkant extra flair. Steeds meer mensen kiezen voor sfeervolle en praktische Webshop duo rolgordijnen. Snoek Sunshadow betrekt vouwgordijnen van meerdere firma’s. Luxaflex, sunway, GB products, Zonnelux en Gardisette, maar ook nog een aantal hoogkwalitatieve huismerken. Eigenlijk kunt u dus niet om “nee” komen als u een vouwgordijn zoekt. Ten eerste is het belangrijk om te beslissen of je wil dat de gordijnen tussen of over je raamkozijn vallen.

vouwgordijnen

Een raam op grote hoogte, een heel groot raam, of op zoek naar pure luxe? Eén druk op de knop en je gaat automatisch naar boven of naar beneden. Geen gedoe met andere stoffen welke moeten matchen bij de rest van het interieur; maar gewoon dezelfde stof, en dan verduisterend. Aan de achterkant van de stof wordt een extra stof gemonteerd, deze zit vast aan het buitenste gordijn. Zeg straatverlichting en zonnestralen vaarwel en geniet van écht donker.

A House Of Happiness Vitrage Vouwgordijn

Heb jij een klassiek landelijke of romantische woonstijl? Dan passen Gordijn waarschijnlijk perfect in jouw interieur. Ze creëren een fijne huiselijke sfeer, verbeteren de akoestiek, nemen weinig ruimte in en hebben een isolerende werking. Van bijna alle stoffen in onze collectie kunnen wij vouwgordijnen maken.

Dedichte kunnen ook geleverd worden als verduisterende variant. Bij de gordijnen met verduisterende stof wordt er een voering achter de stof verwerkt.

  • Als je ervoor kiest om de vouwgordijnen binnen het raamkozijn te laten vallen blijft je vensterbank altijd zichtbaar en creëer je een cleane look.
  • Er zijn meerdere uitvoeringen voor de vouwgordijnen, zoals een volant en baleinen aan de voorzijde.
  • Natuurlijk kun je vouwgordijnen ook naar de stomerij brengen om te reinigen.
  • In de avond wil je misschien rustig op de bank zitten en kun je de kamer afschermen.
  • Ons modern vouwgordijn model door ons ontwikkeld in 2006 is het Hewo Silverblind systeem waarbij ronde metalen baleinen aan de binnenzijde zichtbaar zijn.

Onze collectie zijn verkrijgbaar in meer dan 75 verschillende kleuren. Zo kun je kiezen voor neutrale witte vouwgordijnen of trendy aardetinten. Er is altijd wel een kleur die perfect bij jouw interieur past.

Zo sluit een van onze verduisterende online kopen bamboe vouwgordijn perfect aan op jouw type raam. Ook vouwgordijnen komen in verschillende soorten en maten. Zo zijn er diverse manieren om baleinen te verwerken in vouwgordijnen. Als je bijvoorbeeld kiest voor ronde aluminium baleinen door de tunnels aan de voorkant van een vouwgordijn, krijg je een uniforme stijl. Doe je ze juist aan de achterkant van het vouwgordijn, dan ontstaat er een mooi lijnenspel.