Naar de inhoud springen

Wat Is De Prijs Van Een Magento

Wij hebben de nodige ervaring met bestaande extensies of hebben specialisten in huis die dit graag voor je programmeren. Alles kan, maar we denken graag mee voor de meest praktische en verantwoorde oplossing. Wil je zelf ook alles kunnen aanpassen in je webshop?

Statafelshop.nl is met meerdere webshops in 6 landen actief in Europa. Juist verzorgt al sinds jaar en dag alle online marketing en bouwt daarmee gestaag aan de groei van het platform. Zero8 exploiteert meerdere webwinkels, waarvan Crosshelmen.nl de grootste is. Deze webshop biedt een groot assortiment aan helmen, laarzen en overige benodigdheden voor motorcrossers. Xales exploiteert meerdere webwinkels waaronder Partytent-Online.nl.

Onze gecertificeerde specialisten leiden je graag op in het beheersysteem van Magento. Na deze workshop kun je zelfstandig producten en categorieën toevoegen, prijzen veranderen, pagina’s aanmaken, instellingen aanpassen, and so forth. and so on. Onze specialisten zijn officieel gecertificeerd Voor het e-commerce platform Magento zijn diverse ontwikkelaars van Juist gecertificeerd op verschillende onderdelen.

Magento Webshop Landelijk Of Internationaal

Voor de ontwikkeling van het nieuwe platform kozen we voor Magento 2. Geen eenvoudige klus, maar klaar voor de toekomst! Meer omzet uit jouw webshop? Van idee tot realisatie, wij ontwerpen en ontwikkelen de webshop maar denken daarnaast ook met je mee om tot de juiste strategie te komen. We testen alles grondig voordat we de webshop lanceren en groeien daarna samen met jou graag door naar een winstgevende webwinkel.

Met de compleet nieuwe Magento omgeving kan Hawk verder bouwen aan de toekomst! Magento omgeving voor winkel in exclusieve tuinmeubelen.

Na de ontwikkeling van de webshop blijven we betrokken, we kijken samen naar de voortgang, cijfers en statistieken om vervolgens daarop in te spelen. Zijn er kleine aanpassingen, nieuwe producten of prijsveranderingen?

Op maat ontwerp waarin het merkgevoel en beleving sterk naar voren worden komen. Naast alle techniek verzorgen we ook alle advertising voor Dacks. Ontwikkeling en beheer van magento hosting welke o.a. is gekoppeld aan het primaire systeem van Van Donzel.

Wij kunnen je hierin ondersteunen en dit eenvoudig implementeren. Graag een nieuwe of andere functionaliteit toevoegen aan je webshop?

  • Magento 1 & 2 zijn free of charge te downloaden echter komen er veel meer kosten bij kijken.
  • Via Google kun je diverse bedrijven vinden die dit voor je kunnen doen.
  • Ik raad dan ook aan aan om de installatie uit te besteden.
  • Je hebt behoorlijk wat kennis nodig om dit voor elkaar te krijgen.

Het doel van de webshop is het informeren van bezoekers en genereren van winkelbezoek. Meertalige configuratie magento van Magento gebaseerd op een op maat webdesign voor een webshop gespecialiseerd in Aveda verzorgingsproducten.