Naar de inhoud springen

Wat Is Het Verschil Tussen Een WordPress Website En Een Maatwerk Website?

Waarom moet ik pagina’s maken om een menu te maken in WordPress? Dat is de vraag die ik gisteren tijdens mijn WordPress coaching kreeg. De practische ideas voor jouw WordPress website. AVG is dus van kracht per 25 mei 2018 en heeft als doelstelling om

  • Het komt weleens voor dat je een melding krijgt dat de installatie iets langer duurt.
  • Bij “Installation details” kun je vervolgens jouw e-mailadres invullen en een wachtwoord genereren.
  • WordPress installatie kan ietsjes langer duren
  • Dit worden de inloggegevens voor jouw WordPress web site.

Het WordPress Dashboard

Meer tekst is over het algemeen beter voor de search engine optimization, maar kan op een algemene pagina soms een overkill voor je lezer zijn. In je artikelen kun je wel los gaan met een lange tekst. WordPress website Klanten zullen de meeste tekst niet lezen, aangezien ze de pagina scannen naar bruikbare informatie. Je moet hierom voor goede subtitels zorgen. Subtitels die je verhaal een beetje vertellen als een samenvatting.

Teksten zijn belangrijk voor de zoekmachine. Een zoekmachine als Google is misschien reuze slim, maar heeft woorden nodig om de inhoud te begrijpen.

Het geeft aan waar de klant naar op zoek is. Het geeft je dus eigenlijk heel veel ideeën voor je weblog. De tweede functie is eigenlijk waarom iedereen het over zoekwoorden onderzoek heeft. Namelijk het hoog scoren in Google met bepaalde woorden. Als je een diensten pagina hebt, dan is het bijvoorbeeld handig om deze voor die woorden te optimaliseren die klanten gebruiken in Google.

In het menu staan dus de pagina’s. Doe je aan een vorm van content material advertising, dan hou je ook een blog bij. Hier staan je berichten ofwel artikelen.

Video: Kolommen maken in WordPress met Gutenberg De Woocommerce gerelateerde producten, upsells, cross sells en andere suggesties. En een plugin idee om je gerelateerde

Voor zoekwoorden onderzoek kun je verschillende tools en tactieken gebruiken. Ik gebruik zelf de Google Ads zoekwoordenplanner. daarnaast de Google suggesties die je ziet zodra je begint met typen.

Emailspam oplossen / voorkomen is niet zo moeilijk als je waarschijnlijk denkt. Veel spam wordt door robots verstuurd. Om de meest gangbare robot woocommerce emailspam te Kolommen maken in Gutenberg WordPress 5.zero is makkelijk. Hieronder zie je een video hoe je dit doet.

Je vindt deze ook onderaan de Google pagina. Verder bekijk ik de url’s van de concurrent. Kijk ik wat voor bladzijden de concurrent in zijn web site WordPress hosting heeft. Ook kun je Google Trends gebruiken.

Om vanuit je klant te schrijven, moet je dus weten wat voor soort vragen hij heeft. Een groot gedeelte van die vragen kun je achterhalen met een zoekwoorden onderzoek. Een zoekwoorden onderzoek heeft dus een dubbele functie.