Naar de inhoud springen

Wat Is WordPress?

Interessant – Fasinerend vooral om de inzicht van andere bedrijven / mensen te horen en waar zijn tegen aan lopen. Leerrijk doordat het bestond uit twee delen. Door zelf op te schrijven en in groep te reflecteren leer je het meeste. Leuk dat er ook voorbeelden uit te praktijk aangehaald werden. To the purpose WordPress hosting, bruikbaar, duidelijk en concrete voorbeelden.

Ik beveel deze workshop aan iedereen die echt vooruit wil. Heel goed inzicht in hedendaagse advertising

De communicatie is uiterst persoonlijk en de strategie is totaal aangepast aan onze wensen. Hierdoor kunnen wij de strategie toepassen die bij ons past maar met de expertise van smartdata.

Workshop Mastering Lead Generation Leerrijk over de ganse lijn met een aantal gedreven ondernemers die een meerwaarde zijn voor elkaars onderneming.

Interessant om extra diep in te gaan op het juist opmaken van een lead magneet. Als je vooruit wilt met je business is het belangrijk om je kennis te vergroten.

WordPress Menu Aanmaken En Bewerken

Heel leerrijk, wel veel om te verwerken op 2 dagen hoewel dit ook kan liggen aan het feit dat we de workshop voor 2 entiteiten volgden. Voor de rest heel handig en praktisch, met veel suggestions & methods wordpress webshop die we gaan inzetten. Mijn grootste inzicht wat eindelijk structuur te zien … 1) Goed gestructureerd, voorbereid en doordacht begeleid met uitstekend materiaal.

Ik beveel deze opleiding aan om de belangrijkheid van online marketing in 2019 en de toekomst te… De workshop is de moeite waarde voor iedereen die wilt groeien in zijn bedrijf door gebruik te maken van on-line woocommerce advertising. De aangereikte instruments zullen je op een eenvoudige manier het onderscheid met je concurrenten laten maken.

Grootste inzicht was de voor & na en leads checklist: direct bruikbaar. Zeer doelgericht, zeker en huge interessant. Interessant om zowel Dominic als andere mensen / ondernemers te horen (= verschillende meningen / perspectieven). Goede basis voor wat leeft in on-line advertising.

2) Ervaren enthousiaste lesgever. three) Duidelijke inzichten in hoe je stap voor stap een advertising strategie kan opzetten. four) Veel praktische voorbeelden. Mijn grootste inzicht was het nade…