Naar de inhoud springen

Woocommerce Integratie

Een koppeling met je boekhoudprogramma of een geoptimaliseerde one-page check-out? Heb je producten met verschillende BTW-tarieven? Het is mogelijk om de grootte en het gewicht van het product aan te geven en hierop bijvoorbeeld verzendkosten te laten berekenen. Bureaus, ontwikkelaars en technologische partners… PrestaShop biedt meer dan 250 partners die beschikbaar zijn om u te helpen uw on-line winkel te creëren. Door gebruik te maken van open supply systemen kan eenvoudig het platform onderhouden worden. Door uitgebreide documentatie is uitbreiden mogelijk door de grote community en ondersteuning.

Het voordeel hiervan is dat je de plugin of eventuele nieuwe versies van WordPress niet meer hoeft te downloaden via het Admin Panel. Je kan onze plugin ook direct installeren vanuit jouw WordPress contentmanagementsysteem . Ook als er een nieuwe versie beschikbaar is, wordt dit weergegeven binnen jouw CMS en kan je de plugin zó updaten. Hier klopt niets van, WooCommerce is kan ook probleemloos draaien wanneer je honderden of zelfs nog meer producten wilt toevoegen aan je webshop. Er zit niet voor niks geen limiet aan het aantal producten dat je kunt toevoegen.

Bij numerous koppelingen kun je ook jou voorraden beheren, dus wordt er wat besteld op je webshop? Dan wordt de voorraad automatisch afgeboekt in het boekhoudprogramma. Je leert hoe je om gaat met informatie-overload, keuzeparalyse en structureel stappen maken. Want de meeste thema’s, en helemaal webshops thema’s, brengen honderden extra woocommerce opties met zich mee. En wanneer je het thema installeert, dan ziet jouw webshop er niet uit als het voorbeeld.

Beginnen Met Je Free Of Charge WordPress Webshop

Bijvoorbeeld btw-tarieven, verzendkosten, kortingscodes en veel producten kunnen moeiteloos toegevoegd worden. Daarnaast zijn er veel plugins die de plugin ondersteunen. Hierdoor worden de mogelijkheden nog uitgebreider.

Nadat je de plugin hebt ingeschakeld, wordt automatisch de activatiewizard van WooCommerce gestart. Hiermee zul je de eerste configuraties moeten instellen. Het is handig om daarvoor alvast over het volgende na te denken.

Door een pro-actieve aanpak geloven we dat we elkaar kunnen helpen succesvol te zijn. Door inquisitief te zijn en problemen op te lossen, nemen we barrières voor u weg. Onze WooCommerce plugin is de allereerste WooCommerce integratie welke Tokenizatie aanbiedt in overeenstemming met de WooCommerce normen. Zo creëert u een naadloze betaalervaring voor uw consumenten en zorgt u voor optimale beveiliging gedurende het betaalproces. Onze PCI-compliant checkout zorgt ervoor dat uw consumenten de betaalmethoden kunnen gebruiken waar zij de voorkeur aan geven. In-house ontwikkelde oplossingen, waarmee u gemakkelijk transacties kunt verwerken.

De plugin is free of charge te downloaden through de web site van Woosa. Waar snelheid en bereikbaarheid essentieel zijn. Geef een omschrijving van de producten of diensten die je wil verkopen of verkoopt . Indien je meerdere winkels hebt, kan je deze na jouw aanmelding toevoegen. Kies de categorie die het meest overeenkomst met jouw aanbod. Afhankelijk van de gekozen categorie kan een pakket worden gekozen. De vierde stap.Kies een Woocommerce webshop Thema.Er zijn duizenden verschillende templates voor webwinkels gebouwd op WordPress.

Heel eenvoudig om meerdere webshops naast elkaar op te zetten, bijvoorbeeld per land of per doelgroep (B2C / B2B). Wanneer je een e-commerce platform kiest, kun je natuurlijk talloze factoren met elkaar vergelijken. Om te zorgen dat je niet in het wikken en wegen blijft hangen, is het belangrijk van tevoren te beslissen welke factoren voor jou echt belangrijk zijn. Wij raden je aan om de onderwerpen in deze lijst in ieder geval mee te laten wegen. Is er een standaard waarde die je wilt laten zien bij je product dan kies je die hier. Deze wordt dan als eerste keuze getoond in de productpagina. Bij een variable product kun je opties (eigenschappen & variaties) toevoegen.

Simpel Product

Groeit met vraag en aanbod mee, dus ook geschikt voor groeiende webshops. Als de bezoeker een bestelling heeft gedaan is het handig dat er een factuur van de bestelling wordt gegenereerd. Met de plugin WooCommerce PDF Invoices & Packing slips kan je een factuur op maat genereren. Je geeft alle velden aan die jij belangrijk vindt op een factuur, en geeft precies aan wie deze factuur in welke fase van het bestelproces binnenkrijgt. In de back-end kan je makkelijk je bestellingen beheren.

  • De Shops United WooCommerce-koppeling wordt verzorgd door onze associate Woosa.
  • Wat je ook bij de afbeelding kan zien is een hoop vage Engelstalige code.
  • Voor Emma Thee hebben we gebruik gemaakt van de Customizer bij Facturen.
  • Neem gerust vrijblijvendcontactmet ons op om je vragen over webshops te beantwoorden.

Maar mocht je toch tegen een probleem aanlopen, dan biedt het platform tutorials die je uit de brand kunnen helpen. Daarnaast is er een grote WordPress group die ondersteuning biedt. Woocommerce is zeer handig voor het maken van een webshop.

Alleen dan profiteer jij van de advertising die wij inzetten als on-line advertising bureau. WordPress is wereldwijd het meest populaire en bekende Content Management Systeem . Zo’n 40% van de 10 miljoen meest bezochte web sites WordPress hosting gebruiken WordPress als CMS systeem. Het is daarnaast erg leuk om gewoon de mogelijkheden eens stuk voor stuk te proberen.

Hierdoor is het erg belangrijk om gebruik te maken van de juiste caching. Als laatste moet je bij een webshop rekening houden met externe partijen, die door middel van bijvoorbeeld een plugin geïntegreerd worden in de web site website bouwen.