Naar de inhoud springen

Woocommerce Webshop Laten Maken

Hierdoor kom je al op een abonnement van 40 euro per maand uit, wat voor starters een struikelblok vormt. Credit Card acceptatie kan vanaf dit 40 euro abonnement en kent wel gunstigere tarieven dan bijvoorbeeld Sisow. Multisafepay is één van de grotere spelers op de markt. Met Fast Checkout kunnen klanten in verschillende shops woocommerce heel snel en eenvoudig betalen.

Voordelen: eenvoudig te integreren. Lage iDeal tarieven, vooral bij hogere volumes.

WordPress & Woocommerce

Nadelen: licentie van 39,= per jaar is te overzien, maar dat bedrag komt wel elk jaar terug. Daar komen eventuele abonnementskosten van je bank dan nog eens bij. Icepay is een bekende speler in de markt, met een eigen plugin voor WooCommerce.

Mits die shops hun betalingen via Multisafepay afhandelen natuurlijk. En daar zit precies het probleem van deze oplossing. Maar goed, werk je met WooCommerce dan wordt die Fast Checkout nog niet ondersteund en maak je gebruik van de zogenoemde Connect variant. Hoewel… de Multisafepay plugin pagina spreekt zichzelf op dit punt wat tegen.

Gebruikers van Multisafepay worden van harte uitgenodigd hieronder hun ervaringen te delen! Voordelen: Direct iDeal verkort het aantal stappen voor de klant. Multisafepay heeft een eigen WooCommerce plugin die free of charge ter beschikking staat. Nadelen: Het tarief is met een instapfee van 75 euro en maandelijks 45 euro te hoog voor de kleine starter.

  • Bij België kun je bij de verzendklasse 2 -5 kg 19,50 euro invoeren, maar bij Nederland vul je daar gewoon de reguliere pakketprijs van 5,ninety five euro in.
  • Vooral wanneer je internationaal gaat verzenden kan dit nog wel eens een rol spelen.
  • Als je op de onderstaande PostNL kostentabel voor België kijkt, zie je dat er boven de 2 kg een ander tarief wordt gerekend als bij een pakket onder de 2 kg.
  • Voor pakketverzendingen binnen Nederland betaal je bij PostNL tot 10KG namelijk hetzelfde bedrag.

Voordelen: Icepay biedt naast iDeal ook erg veel andere betaalmethoden aan. Heel handig wanneer je worldwide WordPress hosting zaken wilt doen. Ook Credit Card is inbegrepen.

Hoe Koppel Je Je Woocommerce Webshop Aan Instagram Shopping?

De iDeal plugin van Icepay is free of charge, echter als ik het goed begrepen heb rekenen ze wel eenmalig €25 setup kosten hiervoor. Nadelen:Icepay bood altijd een abonnement van 10 euro per maand aan, maar dat lijkt nu te zijn vervallen. Blijkbaar wil men wordpress webshop zich richten op de iets grotere klanten.