Naar de inhoud springen

Woocommerce Webshop

Dit is echter heel erg afhankelijk van welke hostingpartij je kiest. Meestal kun je met een beetje onderzoek wordpress webshop wel een betrouwbare hostingpartij vinden. Onthoud hierbij dat goedkoop in de meeste gevallen duurkoop is.

Jouw WordPress Website 4x Sneller Dan Bij Een Andere Hosting Provider

Snelheid is een belangrijk punt bij een website. Is je website langzaam, dan worden je bezoekers ongeduldig en ook Google straft je in de resultaten bij een langzame web site. WordPress webshops zijn over het algemeen redelijk snel. Waar andere systemen speciaal ontwikkeld zijn voor webshops, is WordPress oorspronkelijk begonnen als blogplatform. In de tussentijd is het wel uitgegroeid tot een volwaardig CMS, maar alsnog heb je plug-ins nodig om ook producten te verkopen met je website.

  • Er staat 1 testproduct in.
  • Het bedrag achter de komma is 00.
  • Is het ook mogelijk om in een WordPress webshop mijn e book te verkopen?
  • Dit natuurlijk met de nodige beveiliging.

Ga dus niet voor het allergoedkoopste need die bezuinigen vaak op snelheid en de frequentie waarop again-ups gemaakt worden. In het beheer kan het dashboard er wat ingewikkeld uitzien. Door de grote hoeveelheid aan functionaliteiten kan het zijn dat je in de eerste paar dagen wat lang aan het zoeken bent naar sommige instellingen.

Dit is bij andere CMS’en vaak veel minder. Krijg je berichten over updates, dan kun je ze maar beter direct installeren. En dat is helemaal vervelend.

Zorg dus in ieder geval dat als je een WordPress webshop neemt, je goed kijkt of de plug-ins goed zijn bijgewerkt. Besteed je de ontwikkeling van je WordPress webshop uit aan een internetbureau, dan is de kans groot dat ze een onderhoudsabonnement aanbieden. Dit houdt in dat ze regelmatig checken op updates en zorgen dat het web site WordPress hosting thema en de plug-ins altijd up-to-date blijven.

Regelmatig komen WordPress, het template dat je gebruikt en je plug-ins met nieuwe versies. Er zit niks anders op om deze dan maar weer elke keer te updaten.

Als je gebruik maakt van WordPress heb je geen technische ondersteuning bij points. Het is dus aan te raden een internetbureau in de hand te nemen dat kan inspringen in geval van complicaties wanneer je kiest voor een WordPress webshop. Je moet bij een WordPress webshop zelf de internet website maken hosting regelen.

Wat Mag Je Verwachten Bij Een Woocommerce Specialist?