Naar de inhoud springen

Woocommerce Webshops

Een veilige en goed werken betaalfunctie is essentieel voor elke webshop. Mollie is de developer van deze plugin en zorgt voor regelmatige updates en innovaties. Kies of je de koppeling zelf eenvoudig online wilt regelen of dit laten verzorgen door een van onze partners. Gezien de populariteit van het platform, is het een gewild doel voor bijvoorbeeld hackers.

Variaties, voegen, combine & match, wachtlijsten of gepersonaliseerde opties, toe te voegen. Of Woocommerce of Magento beter is in dit opzicht is lastig te bepalen en hangt helemaal af van de inhoud en functionaliteiten van de webshop.

Welke Andere WordPress

Er zijn free of charge SSL-certificaten van Let’s Encrypt en betaalde SSL-certificaten van Sectigo, voorheen Comodo. [newline]Een betaald SSL-certificaat is exclusiever, je kunt deze niet zomaar zonder examine op je web site installeren. Daardoor komt deze vorm van SSL ook betrouwbaarder over. Vooral het Extended Validation SSL-certificaat laat zien dat je de gegevens van je bezoekers erg serieus neemt. Voor dit SSL-certificaat is namelijk een bedrijfscheck vereist.

Denk maar eens aan alle producten en productcategorieën die op jouw web site staan. Met een webshop heb je daarom al erg snel een volle database en daar moet de webhosting wel op afgestemd zijn. Cloud Hosting is niet alleen een stuk sneller, maar levert ook een hogere uptime. Jouw web site staat in verhouding met normale internet hosting dus een stuk langer online. Hierdoor loop jij geen klanten mis en is jouw website altijd bereikbaar. Naast dat het sneller is, is het ook een stuk veiliger. Jij deelt de server namelijk niet meer met honderden andere webshops waardoor de beschikbare kracht niet gedeeld hoeft te worden.

Van WordPress wordt vaak gezegd dat het gevoelig is voor hacks. Dat komt onder andere doordat er bij elke update een changelog gepubliceerd wordt waarin precies uitgelegd wordt wat er aangepast is. Hackers weten daardoor waar de zwakheden in een vorige versie zitten. Als jouw webshop nog niet bijgewerkt is, is deze dus wat kwetsbaarder.

Dus heb je geen fancy mogelijkheden nodig bij je producten dan is Woocommerce mogelijk de beste keus. Je bent binnen no-time aan de slag wat voor kleine bedrijven natuurlijk wenselijk is. Heb je later toch nog additional functionaliteiten nodig, dan is dit later alsnog te doen met extensies.

Handige plugins die dit automatisch voor jou doen. Dat scheelt veel tijd en voorkomt dat je per ongeluk verouderde informatie gebruikt. WooCommerce is een uitgebreid en prettig platform. Het werkt intuïtief, zowel om een webshop te runnen of om als consument aankopen te doen. WooCommerce is niet een e-commerce platform, maar een plugin voor WordPress.

Verder denk ik dat je wel een paar dagen zoet bent met het opzetten, indelen, vullen en goedzetten website maken van de webshop. Er zijn duizenden Premium WordPress webshop designs waar je uit kan kiezen.

Het is open supply en door WordPress zelf ontwikkeld. Daardoor kun je het relatief makkelijk integreren in je weblog. Met meer dan vijf miljoen actieve installaties is het ook een toekomstbestendige plug-in. Reden genoeg voor een korte kennismaking met WordPress hosting. Met de plug-in WooCommerce bouw je WordPress om naar een volwaardige webshop.

Bonus: Abonnementen In Woocommerce, Klaar Voor Subscription Commerce Abonnementen En Automatische Incassos

De reden dat dit programma zo populair is, is dat WordPress – na wat Googelen – ook door amateurs eenvoudig te gebruiken. Een WordPress webshop kan je in principe binnen een half uurtje al online hebben staan! Je site is snel, je producten komen goed naar voren in de zoekresultaten en je webwinkel ziet er fantastisch uit. Maar conversie valt of staat met het afrekenproces.

WooCommerce is het aanpasbare en open-source e-commerceplatform, gebouwd op WordPress. Met de WooCommerce plugin van WordPress bouw je als ondernemer eenvoudig een eigen webshop of website. Daarnaast voeg je ook gemakkelijk verschillende on-line betaalmethoden toe.

Het komt namelijk regelmatig voor dat een specifiek onderdeel van je web site na het updaten niet meer zo werkt als voorheen. Wanneer al mijn variabele opties van een product zijn uitverkocht, dan wil ik graag dat dit bij het product wordt weergegeven. Nu moeten mensen stuk voor stuk de variabele opties aanklikken, om te zien dat alles uitverkocht is.

  • Degenen die workarounds hebben toegepast krijgen het advies deze te verwijderen nadat ze geüpdatet hebben naar WooCommerce 5.5.2.
  • Ook alle populaire betaalproviders ondersteunen deze betaalmethode.
  • Afhnakelijk van welk thema je hebt gekozen zal je meer of minder mogelijkheden om dingen aan te passen.
  • Dingen die in eerste instantie niet lijken te werken kan je nu heel eenvoudig zelf oplossen.
  • Veel mogelijkheden dus, maar wel met het gemak dat je van WordPress gewend bent.
  • Tijdens een intakegesprek gaan we tot in detail in op uw wensen, eisen en organisatiedoelen.

Bij bestellingen in WooCommerce wordt voor nieuwe klanten automatisch een debiteur in AFAS aangemaakt met controle of de debiteur al bestaat. WooCommerce staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid die zeker voor WordPress gebruikers bekend voor zal komen. De backend van WooCommerce is geïntegreerd in de backend van WordPress waardoor je jouw website en webshop niet hoeft te beheren in twee verschillende systemen. Daarnaast zijn er talloze templates te downloaden met alle standaard elementen die je nodig hebt voor jouw webshop. Voor een webshop op maat heb je wel technische kennis nodig.

Afhankelijk van het gekozen WooCommerce hosting type, kun je tot een maximum van drie webshops aanmaken binnen hetzelfde internet hosting account. Daarnaast kun je een onbeperkte hoeveelheid staging omgevingen/installaties aanmaken van je webshop en deze binnen hetzelfde internet hosting account onderbrengen.

Het maken van nieuwe pagina’s, toevoegen van producten en blogs en uitbreiden van de webshop is zeer gebruiksvriendelijk en laagdrempelig. Je hebt op z’n minst een stevige basiskennis van internet development nodig om dit platform goed te kunnen gebruiken. Zelfs al wil je “alleen” maar een ander thema kiezen. Het systeem is niet geschikt voor mensen zonder technische kennis. Deze plugin is onmisbaar als tooltip binnen deze WordPress handleiding. Het zou zonde zijn wanneer er iemand in jouw webwinkel komt en ziet dat het product waar hij/zij naar op zoek is, uitverkocht is.