Naar de inhoud springen

WordPress Installeren Op Een Webhostingpakket

Het Verschil Tussen Websites En Blogs

Dit is een van de grootste oorzaken van onwijs lange laadtijden. Neem de tijd om jouw gewenste afbeeldingen in Photoshop tot een redelijke grootte bij te snijden, stel ze in op maximaal 72 dpi en addContent ze. Zodra deze afbeeldingen op jouw website staan, moet je zorgen dat deze ook worden geoptimaliseerd. Hiervoor zijn various plugins beschikbaar. Een goed voorbeeld is de WP Smush plugin.

Gratis Handleiding Om Jouw Eigen WordPress Website Te Maken

Om de afbeeldingen nog beter te comprimeren (het aantal MB’s te verlagen) raden we je aan om één van de onderstaande instruments te gebruiken; Waarom heb je een Social Media-feed op je pagina? Je gebruikt je Social Media om mensen naar je website wordpress webshop toe te sturen.

Met deze plugin kun je de bestandsgrootte verkleinen, zonder het verlies van kwaliteit. Het gebruik van geoptimaliseerde afbeeldingen is een geweldige manier om de paginasnelheid van jouw WordPress web site te verbeteren. Dit omdat de website geen additional inspanningen hoeft te leveren om de web site per bezoeker opnieuw af te stemmen.

Als je een hele actieve achterban hebt, dan kan dit natuurlijk van toegevoegde waarde zijn. Houd er wel rekening mee dat je website hierdoor iets trager wordt. Het handige aan WordPress is dat je je web site website maken met meer functionaliteiten kunt uitbreiden. Dit doe je door het downloaden van plugins. Wanneer je een WordPress plugin installeert, komen de bestanden van de plugin op je server terecht.

Je Website Niet Optimaliseren Voor Zoekmachines (search Engine Optimization)

Zodra een bezoeker van buitenaf je website bezoekt, dan wil je natuurlijk deze bezoeker zo lang mogelijk op de website houden. Je wilt deze bezoekers helemaal geen excuus geven om je web site WordPress hosting weer te verlaten. Vanuit het perspectief van PageSpeed sleept zo’n feed een lading zware afbeeldingen naar je web site en verlamt het de snelheid. Het gebruik van dit soort widgets is zeker niet fout.