Naar de inhoud springen

WordPress Tutorial

WordPress Beginnersfouten En Hoe Jij Ze Voorkomt

Er is genoeg informatie beschikbaar maar deze kun je vaak het beste buiten het systeem vinden. Wanneer je a hundred% controle wil hebben over elk facet WordPress hosting van de website is zoveel mogelijk zelf programmeren de beste oplossing.

Eigenlijk hebben zowel WordPress als Jimdo een oplossing voor gebruikers die zelf een eigen website willen maken maar niet willen programmeren. WordPress is een open-supply systeem dat free of charge te downloaden is. Wanneer je webhosting afneemt kun je meestal via een automatisch script in enkele klikken al WordPress installeren.

We willen namelijk WordPress en Jimdo naast elkaar zetten om jou te helpen met de beste keuze. Beide zijn zeer gebruiksvriendelijke systemen waarmee je gemakkelijk een eigen web site kunt maken. En ondanks dat ze een zeer uiteenlopende achtergrond hebben lijken ze ook naar elkaar toe te groeien in functionaliteiten.

Wie klant wordt betaalt €9 per maand en kan vervolgens in het systeem van Jimdo inloggen en een eigen website wordpress website gaan bouwen. Een web site begint vaak klein, soms als een visitekaartje of een eenvoudig idee.

  • Hiermee zorg je ervoor dat het bericht altijd direct zichtbaar is.
  • Bij Bevestigingsbericht kun je tekst toevoegen die mensen te zien krijgen zodra het formulier is ingevuld.
  • Je kunt een bericht laten zien, dit is wat ik altijd doe.
  • Bij Bevestigingstype heb je drie opties.
  • Je kunt echter ook mensen doorsturen naar een andere pagina met de Toon pagina optie of je kunt mensen doorsturen naar een specifieke URL.
  • De optie “Scroll automatisch naar het bevestigingsbericht” zou ik aangevinkt laten.

Er is zelfs een erg populaire webwinkel functie, Woocommerce. WordPress heeft een erg fanatieke groep fans die fixed nieuwe plugins en templates ontwikkelen voor het platform. Alleen al op de marktplaats Themeforest zijn meer dan 40 duizend themes te downloaden. Jimdo geeft aan op haar website WordPress over meer dan a hundred ‘designs’ te beschikken. Naast templates is WordPress ook al veel meer manieren aanpasbaar, dus ook op dat vlak biedt WordPress dus meer mogelijkheden.

Maar het is geheel anders als je vanuit de makers van Jimdo kijkt. Dit is namelijk een commercieel bedrijf gevestigd in Duitsland.

Later van systeem veranderen is erg lastig , dat betekent namelijk vaak de website volledig opnieuw bouwen. Houd daarom vanaf het begin rekening met de mogelijkheden die het platform biedt. Het is in dit geval duidelijk dat WordPress een stuk flexibeler is dan Jimdo. Jimdo is een gesloten systeem met functies die door het bedrijf zijn toegevoegd.

Het systeem werkt op foundation van templates waarmee je een structure voor de web site kiest. Ook templates zijn free of charge te downloaden en kunnen worden aangepast. Ook plugins zijn weer vaak free of charge en ook betaald beschikbaar. Jimdo is vergelijkbaar als je het vanuit de gebruiker bekijkt, zonder programmeren gemakkelijk mijn eigen website maken.

Jimdo is a hundred% gebouwd om een gebruiker in staat te stellen gemakkelijk een eigen web site te laten maken. Het systeem is ook zo opgezet dat je niets ‘fout’ kunt doen waardoor de website crasht. Hoewel WordPress steeds gemakkelijker wordt in het gebruik zit er nog steeds een technische component aan. Je krijgt ook minder suggestions en hulp in het systeem als je wijzigingen aan het doorvoeren bent.