Naar de inhoud springen

WordPress Web Site Maken In 5 Stappen!

Je eigen content material is het belangrijkste voor de vindbaarheid. Je kunt dit zelf optimaliseren met behulp van enkele plugins. De Yoast-plugin helpt je bijvoorbeeld om je teksten en afbeeldingen SEO-vriendelijk te maken. Deze plugin checkt various SEO-factoren en geeft direct binnen WordPress onderaan de pagina aan welke zaken je kunt verbeteren. WordPress is goed te optimaliseren voor search engine optimization.De meeste mensen zoeken naar een bedrijf of dienst by way of zoekmachines zoals Google. Als je deze mensen wilt bereiken, is het belangrijk dat je web site bovenaan in de zoekmachines verschijnt.

Tijdens het installeren heb je als het goed is al gekozen voor https, dus wat dat betreft zou je niks meer hoeven te doen. Een beveiligde verbinding is tegenwoordig super belangrijk om te hebben. Het is zelfs verplicht geworden door de Algemene Verordening Gegevensbescherming wanneer er persoonsgegevens via je web site worden ingevuld of bewaard worden. Klik op “Afrekenen” om de betaling te verrichten, zodat jij zo dadelijk kunt beginnen met een eigen WordPress website WordPress hosting maken. Cloud86 heeft drie verschillende hostingpakketten. Ik zal je daarnaast ook suggestions geven over hoe je jouw web site naar het volgende niveau kunt tillen. Ben je op zoek naar informatie om je eigen website te maken?

De Web Site Herstellen

Het maken van een WordPress website bij STRATO heeft veel voordelen. Daarnaast beschik je bij STRATO standaard over een eigen domeinnaam en wordt er geen reclame op je website geplaatst. Wanneer je bent ingelogd op je beheerpaneel, zie je aan de linkerkant een menu. Via ‘Weergave’ en dan ‘Thema’s’ kun je een thema (ook wel ’template’ genoemd) activeren. Kort gezegd is een thema een verzameling bestanden die het basisdesign van je website woocommerce bepaalt. Er zijn free of charge WordPress thema’s beschikbaar, die prima voldoen wanneer je een niet al te ingewikkelde WordPress website wilt maken. Daarnaast zijn er de zogenaamde ‘Premium’ WordPress thema’s.

Ik denk dat ieder bedrijf wel een bedrijfspagina op Facebook heeft. Zitten jouw klanten meer op LinkedIn, Instagram of YouTube. Naamsbekendheid opbouwen is niet zo 1,2,3 gebeurd. Als je jouw bedrijf wilt laten draaien moet je wel tijd besteden aan je advertising. Dat betekent voornamelijk dat je jezelf moet laten zien. Op de verkooppagina wil je geen afleiding en geen hyperlinks die naar de relaxation van je website gaat. Je laat dan ook het menu en de footer niet op deze verkooppagina zien.

Alle instellingen die met dit reactieformulier en de geplaatste reacties te maken hebben, kun je vinden bij de Discussie instellingen. Ik zal de instellingen in 2 delen plaatsen, aangezien het om erg veel instellingen gaat. Je kunt hier een categorie invullen die je standaard wilt gebruiken. Zodra je een bericht voor je blog aanmaakt en je een categorie vergeet in te stellen, dan wordt gebruik gemaakt van de standaard berichtcategorie. De Omschijving is simpelweg een korte beschrijving waar de categorie over gaat. De omschrijving wordt bij veel thema’s niet getoond, dus het is niet altijd de moeite om het in te vullen. Wanneer je alles hebt ingevuld kun je op Nieuwe categorie toevoegen klikken om de categorie aan te maken.

Als je even op vakantie gaat of tijdelijk druk bent met andere bezigheden, kun je je web site makkelijk even offline zetten. Zo weet je zeker dat niet alleen jij maar ook je website tijdelijk even geen zaken kan doen. We raden aan met de plug-in Sucuri direct een scan uit te voeren. Je krijgt dan tips om de beveiliging van je web site verder te verbeteren. Lees hier ook de beveiligingstips van WordPress. Je kunt nu weer inloggen op het dashboard van WordPress (jouw-domeinnaam.nl/wp-admin) en beginnen met het herinrichten van je web site.

  • Na je beveiligingsscans terug te hebben gekregen, zie je dat je WordPress web site is ‘gehackt’.
  • Ik zie de homepage maar op de onderliggende pagina’s krijg ik een foutmelding.
  • Verwijder waar nodig de placeholder (index.html) welke standaard wordt toegevoegd bij een nieuw hostingpakket.
  • Ik zal je daarom vertellen waar deze modules staan, zodat je de Ultimate Addons elementen ook zelf kunt toevoegen aan je pagina’s.
  • Het maken van je WordPress website begint bij het uitkiezen van een thema.

Ligt dat aan het exporteren van de oude db, want daar mis ik inderdaad ’n slag. Ik had al various web sites eerder laten maken voor andere bedrijven en geen van allen waren volledig naar mijn zin. Het is en blijft lastig om een goede webspecialist te vinden.Voor mijn nieuwe bedrijf was op zoek naar een meedenkende leverancier voor mijn website. Buro Staal had de web site van een relatie gemaakt en dat gaf mij vertrouwen. Niet alleen dat, zij komen proactief met suggesties die heel goed passen bij mijn bedrijf. Ik werd en ben volledig ontzorgd op een zeldzame en verfrissende wijze.Buro Staal heeft mij niet alleen gegeven wat ik wilde, maar vooral wat ik nodig heb. Ik weet nu dat zowel design als de techniek achter de schermen tip top in orde zijn dankzij het group van Buro Staal.

In grote lijnen bepaalt het thema dus de look-and-feel van je website. LanceringHet grote moment is daar; jullie nieuwe website gaat live! We leveren de web site op en beginnen met het verzamelen van data. InventarisatieDit is de foundation voor een goed presterende nieuwe website. De oude web site wordt doorgenomen, we bekijken de doelen, USP’s, jullie doelgroep, de pagina’s and so forth.

Wij werken met een selectie aan thema’s welke proceed doorontwikkeld worden zodat WP updates geen probleem vormen. Er zijn heel veel manieren om een website te bouwen. Er bestaan veel CM-systemen waarmee je een web site kan ontwikkelen. Het vraag, waarom kiezen voor een WordPress website? WordPress heeft namelijk veel voordelen ten opzichte van andere CMS-systemen. WordPress is makkelijk te beheren en zeer flexibel.

Hier bepaal je bij Domein op welk domein je WordPress wilt installeren. Er wordt nu om een aantal gegevens wordpress webshop gevraagd die voor de installatie nodig zijn. Scroll iets naar beneden en klik op het WordPress-icoontje.

Dit zijn namelijk de achterdeurtjes waar een hacker gemakkelijk binnen kan sluipen. Kijk hier voor eens in onze ultieme plugin en thema gids. [newline]Natuurlijk kan het zijn dat je dagelijks de inhoud van je web site verandert. Blogposts, nieuwe reacties of andere content kunnen verloren gaan.

Nu jij precies weet waarmee jij zelf zonder technische kennis een website kunt maken en wat hier allemaal voor nodig is, is het tijd om verder te gaan. In het volgende onderdeel wil ik jou daarom daadwerkelijk stap voor stap gaan uitleggen hoe jij zelf een eigen WordPress website kunt maken. Je hebt dan een WordPress web site zonder je eigen domeinnaam te hebben. Je sluit dan aan bij een grote groep (van niet-commerciële) bloggers die voor eenvoud gaan. Voor zo’n 13 euro per jaar is een unieke url wel mogelijk. WordPress is een flexibel en eenvoudig website CMS dat je content material goed vindbaar maakt in Google. Het is een wereldwijd gebruikt contentmanagementsysteem dat betrouwbaar is en je zeer veel mogelijkheden biedt.