Naar de inhoud springen

WordPress Web Site Uitbreiden Met Woocommerce Webwinkel

Een andere handige plugin is de WooCommerce PDF Invoices & Packing Slips plugin. Met deze plugin wordt er namelijk automatisch een PFD van de factuur meegestuurd met de bevestigingsmail. Dit kan allemaal in bulk en je kunt de lay-out zelf aanpassen. De plugin is zelf free of charge, als je gebruik wilt maken van nog meer options, kun je voor de premium variant gaan.

Al 23% van alle web sites gebruikt WordPress als foundation, veel meer dan de concurrenten Joomla en Drupal. U kunt uw nieuwe WordPress webshop eenvoudig zelf aanpassen met nieuwe producten en kortingsacties. Wij leveren u een duidelijke handleiding hiervoor. De accountmanagers van Woocommerce.eu gaan graag het gesprek met u aan!

Zo heb jij geen programmeer kennis meer nodig om jouw web site te kunnen beheren. Maar ook producten zijn snel eenvoudig toe te voegen. Wannneer een WordPress webdesigner het uiterlijk voor jouw heeft gemaakt kun je eenvoudig zelf artikelen toevoegen. Onze webshop is gebaseerd op de Nederlandse markt. Het is belangrijk dat de belasting ingeschakeld is en dat je aangeeft of je de prijzen met of zonder belasting hebt ingevoerd. Er wordt een tabblad toegevoegd met ‘Product categorieën’, hierin selecteer je de categorieën die je terug wilt weergeven in het hoofdmenu van je webshop. Zoals je ziet heb ik ze allemaal aangevinkt, want ik wil alles in het hoofdmenu tonen.

  • Tool voor een Chat op je webshop – ZendeskOm te chatten met onze klanten op de webshop Emmathee.nl.
  • De functionaliteit en het aanpassingsgemak voldoet hiermee aan vrijwel alle eisen van onze klanten.
  • Vul het contactformulier rechts in en we nemen binnen 24 uur contact met u op om alle mogelijkheden even door te nemen.
  • Laat je klanten betalen met PayPal of iDEAL, maar vooruitbetaling of verzending onder rembours is ook mogelijk.
  • Je kan met CSS dus bijvoorbeeld de kleur van een titel veranderen.

Zoals eerder gezegd is elke situatie uniek en zul je zelf moeten bepalen wat het beste bij je past en voor je werkt. De implementatie en de configuratie werkt hetzelfde als alle andere plug-ins. Een webshop zonder iDEAL is niet meer weg te denken binnen Nederland. Veel banken bieden de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten voor iDEAL betalingen, je betaalt een vast bedrag per maand. Toch willen veel beginnende ondernemers niet maandelijks een bedrag betalen, hiervoor zijn er een aantal alternatieven. In het eerste kopje hebben we de titel en de beschrijving besproken. Het volgende onderdeel gaat over de korte beschrijving naast het product.

Start Een Eigen Webshop Met WordPress En Woocommerce

Er is geen standaard webshop functionaliteit binnen WordPress. Deze heeft een goede free of charge versie, al kun je met een betaalde versie veel meer handige functies gebruiken. Naast dat je ruim de mogelijkheid biedt om te kunnen betalen, is het ook belangrijk dat je webshop goed beveiligd is. Door een goede beveiliging met een SSL-certificaat kunnen klanten met een gerust hart hun financiële gegevens achterlaten.

Daarna gaan wij op zoek naar een Premium WordPress webshop thema . Je bent er een paar middagen of avondjes zoet mee, maar met deze handleiding leer je stap voor stap hoe je jouw eigen WordPress webshop maakt. Het maken van een WordPress-webshop is niet eenvoudig, maar dankzij de plugins (vooral WooCommerce!) wordt het wel een stuk makkelijker.

WooCommerce maakt het erg gemakkelijk om zelf producten toe te voegen, wij zullen even kort en bondig door de meest gebruikte instellingen lopen. Allereerst ga je naarProduct en klik je vervolgens opNieuw toevoegen. En dat geldt niet alleen voor het logo of de huisstijl. Ook de bedrijfsprocessen waarop de webshop aangesloten dient te worden verschillen per bedrijf. Met een maatwerk website bouwen is het mogelijk om vanaf de bouw hier rekening mee te houden en volledig af te stemmen op de gestelde wensen en eisen. Steeds meer bedrijven zien de noodzaak in het hebben van een eigen webshop.

Webshop Pakketten

Mijn naam, e-mail en web site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Je leert hoe je een domeinnaam en webhosting aanschaft voor jou WordPress webshop. Je kunt die hyperlinks terugvinden in de geavanceerde instellingen van Woocommerce zoals te zien op de foto. Je kan later wanneer je meerdere verzendmethode hebt toegevoegd bij je toegevoegde product kiezen welke methode past bij welk product. Zoals vaker in deze tutorial geef ik aan dat je later je keuze kan wijzigen.

Je vraagt je misschien af waar de categorieën zijn gebleven die eerder in deze handleiding zijn aangemaakt. Deze kun je aanvinken in de gele balk bovenaan de pagina bij ‘Scherminstellingen’. Ik houd altijd een gemiddelde aan van 2,5% aan, wanneer ik een prime WordPress hosting 5-positie behaal. Dat zou dus betekenen dat er minimaal 25 mensen by way of deze zoekterm per maand mijn website bezoeken, veel te weinig.

De laatste stap is een kleine omschrijving maken van het product, onderaan het scherm …deze content zal zichtbaar worden net onder de producttitel. Je kan hier een aantal standaardzaken instellen zoals de kleur, afmetingen en meer van dit soort knowledge. Je kan ook instellingen doorvoeren voor de BTW in deze configuratie. Maak en wijs categorieën en subcategorieën toe aan je producten, zodat ze makkelijk gevonden kunnen worden voor zowel klanten als jezelf. WooThemes heeft ook een eigen extensies “suite” waaronder memberships, reccuring subscriptions, additional fee gateways en delivery suppliers. Het mag duidelijk zijn met alle voordelen die je nu kent, waarom WooCommerce zo populair is.

Denk dan aan speciale functies, bijvoorbeeld reserveringsformulieren, videoblogs of downloadbare gadgets, als je die graag wilt hebben. Deze zoek en installeer WordPress website je op dezelfde manier als de WooCommerce iDeal plugin. Natuurlijk staat het je vrij om elke andere plugin te gebruiken, of zelfs iDeal helemaal niet te installeren.

Je kan al je collega’s of afdelingen voorzien van een professioneel e-mailadres waar je domeinnaam in voorkomt. Iedere organisatie is anders en die eigen identiteit wil je terug laten komen in een ontwerp op maat. Onze kracht ligt in het ontwikkelen van maatwerk oplossingen. Wij hebben geen ingewikkeld Ticketsysteem maar je kunt ons altijd e-mailen, bellen of een Whats-App bericht sturen. Ja, een nieuwsbrief is een handige marketingtool voor een webshop. Mailingsystemen zoals Mailchimp, Laposta & Mailpoet zijn door middel van een Plug-in makkelijk te koppelen aan een webshop.

Daardoor weten we in welke richting uw bedrijf gaat. Woodmart heeft een groot aantal prachtige thema’s waardoor uw bedrijf een professionele uitstraling zal hebben. Een WordPress webshop is het beste te vergelijken met LEGO, het bekende speelgoed uit Denemarken. De vele Woocommerce plugins fungeren als een soort legoblokjes waardoor een Woocommerce webshop compleet op de levenscyclus van uw onderneming kan worden afgestemd. Een WordPress webshop van Steefs is gebruiksvriendelijk voor je bezoekers maar ook voor jezelf. Ik kan een bestaande website uit breiden met een webshop of om een complete nieuwe webshop op maat maken.

Verder kun je op deze pagina natuurlijk naar wens nog additional content material toevoegen. Voordat je begin, is het wel handig om alvast wat producten toe te voegen aan je webshop. Dit maakt het makkelijker om aanpassingen te doen en stijlen aan te passen. Maak op persoonlijk niveau contact met de bezoeker van uw web site.

Wil jij ook je afzetmogelijkheden vergroten met online activiteiten en een WordPress webshop laten maken? Een WordPress/WooCommerce webshop vormt hierop geen uitzondering. Ook hierbij zorgen we ervoor dat bezoekers van uw webshop deze web zo makkelijk kunnen bekijken als op een “gewoon” scherm. Als je bekend bent met WooCommerce, dan weet je dat je een bepaalde pagina wordt ingesteld als de ‘Winkel’ pagina. Dit is een standaard template, waarbij de styling afhankelijk is van het thema dat je gebruikt. Als je een webshop bouwt met Elementor Pro, kun je zelf bepalen hoe de webshop pagina eruit komt te zien. Bij het plaatsen van een on-line bestelling laten mensen meestal persoonsgegevens achter.