Naar de inhoud springen

WordPress Webshop Met Woocommerce

De database back-up is het belangrijkst en die bevat eigenlijk alle instellingen die je maakt in een webshop. Daarnaast staan alle teksten, berichten, pagina’s en hyperlinks in dat bestand. De bestanden bevatten voornamelijk de foto’s die je voor de producten upload.

  • Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.
  • De cursus is eendaags en duurt maximaal zes uur.
  • Ik kan je helpen om je bestaande website te verbeteren of om een complete nieuwe web site op maat te maken.
  • Ik was verbaasd over de negativiteit, omdat mijn ervaringen met WordPress en Woocommerce op die schaal anders zijn.

Een van de grote voordelen van WooCommerce is dat je de functionaliteit van je webshop uit kunt breiden met talloze plugins. Laten we nu gaan kijken naar hoe je de store pagina aan kunt passen. Wanneer je in de Customizer zit, klik op WooCommerce » Product Catalog. [newline]Gebruik je Kadence met de buying template, dan krijg je een webshop die er direct al zeer mooi uit ziet.

Laat Jouw Onderneming Groeien Met Een Winstgevende Website

Klik dan op ‘Bestanden uploaden’ en selecteer de foto. Heb je bijvoorbeeld meerdere shirts met een dierenprint? Bij categorieeen kan je denken aan t-shirts, broeken en schilderijen. Een productpagina is te vergelijken met een normale pagina. Je heb titels, categorieën, tags en een WYSIWYG-editor.

Mocht je WordPress nog niet hebben geïnstalleerd, dan raad ik je aan op dat eerst te gaan doen. De meeste mensen kunnen prima starten met een bestaand thema dat aangepast is naar de huisstijl van het bedrijf qua functionaliteit en uitstraling. Zoals sommigen van jullie weten hosten wij bijna al onze websites op kwalitatief hoogwaardige WordPress internet woocommerce hosting, Antagonist. Allround internet heeft een fijne webshop gebouwd, Rob had gelijk, het onderhoud is zoveel makkelijker dan de Magento webshop die wij voorheen hadden. Als er iets mis gaat zitten ze er bovenop en het hele team zorgt voor een vloeiende samenwerking wat betreft updates en ideas.

Daarnaast is Dodo web een onderdeel van Studioviv waarmee we samenwerken met onze collega’s in de branche. Onze know-how op het gebied van websites en on-line werkzaamheden reikt verder. Daag ons dus gerust uit voor jouw volgende opdracht. Een groot voordeel van WordPress is de mogelijkheid voor oneindige schaalbaarheid. Wij bij Klik & Steen zijn skilled WordPress hosting op het gebied van de toepassing van schaalbaarheid. Bij ons loop je niet tegen de feiten aan wanneer je merkt dat jouw onderneming groeit, want wij groeien gemakkelijk met je mee. Onze ontwikkelingsmethodes zorgen er juist voor dat jouw succes blijft groeien!

Goede service en zeer vriendelijk en behulpzaam.Very good web company. Klik op de button hierboven voor een link naar het formulier waarin je kunt aangeven waar je interesse naar uitgaat. Hierin onderscheidt een gecombineerde WooCommerce/WordPress webshop zich duidelijk van oplossingen die puur op e-commerce gericht zijn. U beschikt immers over alle CMS-functionaliteiten van WordPress… en die zijn enorm veelzijdig. Voor specialty outlets en niche shops is een webshop o.b.v. WooCommerce en WordPress dan ook zeker een overweging. “Super service. De web site was ver voor de deadline af en hij is heel mooi geworden. Precies naar wens.”

Wij ontwikkelen een e-commerce strategie en bouwen daarvanuit een webshop zodat je ook de gewenste resultaten behaalt en je merk naar een hoger niveau tilt. Ons web development bureau zet onze ervaring graag in om ook jouw webshop te bouwen en te laten groeien. Of je nu alleen een webshop wilt opzetten of een webshopgedeelte wilt toevoegen aan je WordPress website; het is allemaal mogelijk. Als dienst bied ik maatwerk voor WooCommerce webshops. Met onze premium plugins die je gratis kunt gebruiken, haal je het meeste uit jouw webshop.

Nu wil ik graag de knop verborgen hebben zodat niemand die ziet en pas zichtbaar word als iemand met de juiste rechten inlogt. Zeker wordpress webshop bij het BTW verhaal zie ik grote verschillen tussen wat jij laat zien en wat ik kan zien bij het aanpassen van mijn webshop.

Webshop Laten Maken Die Goed Scoort In Google

Ik ben blij met de website welke zij voor mij gerealiseerd hebben. Het alles-in-één pakket voor een WordPress webshop kost €25 per maand. Ons alles-in-één pakket is een optioneel pakket en omvat alles wat u nodig heeft bij uw webshop.

Het theme laat u op elke pagina een andere header met achtergrond gebruiken als u dit zou willen. Hier is geen kunst aan, iedereen kan dat doen zo eenvoudig werkt alles. Standaard in dit theme zit de Revolution Slider plug-in, de beste in zijn soort voor het maken van prachtige slides.

Door uitgebreide documentatie is uitbreiden mogelijk door de grote neighborhood en ondersteuning. Wat er ook gebeurt met je webshop, SWUP staat altijd klaar om je weer voorruit te helpen. Door middel van cache en andere technieken kunnen wij jouw webshop supersnel laten laden. Een WordPress website kun je altijd uitbreiden tot webshop. Een webshop met 300 producten is uiteraard sneller af dan een webshop met 6000 producten.

Veel shops zullen een grote verbouwing moeten ondergaan om over te gaan van 1.9 naar 2.zero. Als je voor deze keus staat, willen ik je meegeven dat naar mijn verwachting de meeste webshops over twee jaar in WooCommerce gebouwd zullen worden. Dit is voor veel webshophouders dus het moment om te investeren in een nieuw systeem. Begrijpelijk natuurlijk, maar dan adviseren wij u eigenlijk een kant-en-klare webshop aanbieder zoals Mijnwebwinkel of Wix.