Naar de inhoud springen

WordPress Website Maken

Dit is je dashboard omgeving waar je alles kunt beheren en ondersteuning kunt krijgen. Je kan je email adressen instellen, toegang krijgen tot je ftp en nog veel meer. Bovendien is het allerbelangrijkste dat je in je cPanel gemakkelijk WordPress kan installeren. Dit doen we in de volgende stap. Het installeren van WordPress via WordPress cPanel is heel makkelijk.

Na het voltooien van je aankoop ontvang je een e-mail met de particulars van je bestelling. Ook ontvang je informatie over hoe je kan inloggen in je cPanel. Je cPanel is je controlepaneel van je hosting.

Onze Websites Zijn Veelzijdig En Gebruiksvriendelijk

  • Kan ik alleen met WordPress een website maken?
  • Hieronder volgen een aantal antwoorden op veelgestelde vragen over het starten en maken van een web site.
  • Nee, er zijn genoeg andere web site builders waar je gebruik van kunt maken.

Log eerst in op je cPanel account en zoek het Softaculous pictrogram op, onder de sectie auto-installatieprogramma’s. Zodra je op de knop Softaculous klikt wordt je omgeleid naar een pagina waar je de toepassing moet kiezen die je wilt installeren. Klik op het WordPress-pictogram in de lijst met applicaties. Voer vervolgens de vereiste velden voor je web site wordpress webshop: titel, beschrijving van je website.

Je kunt de koppeling van de administratieve URL gebruiken om je automatisch aan te melden bij je nieuwe WordPress dashboard. Je hebt je eerste WordPress website geïnstalleerd. Je kunt nu naar de inlogpagina van WordPress gaan.

Bijvoorbeeld: Insoon on-line options en Ict diensten . Vul daarna je beheerders gebruikersnaam en wachtwoord in. Kies een sterk wachtwoord die niet te kraken is. Gebruik veel tekens en geen logisch of standaard wachtwoord.

Ook geen wachtwoord die je eerder hebt gebruikt. Vul daarna je administratieve e mail adres in en klik daarna op de knop installeren. Wanneer je op de knop installeren drukt, start WordPress hosting er een automatisch installeringsproces. Eenmaal klaar zal je een pagina zien, die informeert over de succesvolle voltooiing van de installatie.

Dit default thema is altijd de Twenty Seventeen. Als je een nieuwe web site voor het eerst bezoekt, ziet het er ongeveer zo uit: Dit is meestal niet zo aantrekkelijk voor de meeste gebruikers. Gelukkig zijn er duizenden gratis en betaalde WordPress thema’s die je op je nieuwe web site kunt installeren. De volgende stap is je thema wijzigen by way of het WordPress dashboard.

Dashboard >> Weergave >> Thema’s. In het Engels: Dashboard >> Appearance >> Themes. Klik daarna op toevoegen ofadd new.

De volgende stap gaat over het installeren en het kiezen van een thema. Dit is het uiterlijk van je website. Het visuele uiterlijk van een WordPress web site wordt bepaald door het thema. Het thema is een professioneel ontworpen template die je op je website kunt installeren om het uiterlijk van je website te wijzigen. Standaard heeft elke WordPress web site een basisthema.