Naar de inhoud springen

WordPress, Woocommerce En Wpml

Helemaal niet als je in de voorgaande tekst minimaal twee termen tegen bent gekomen waar je de betekenis niet van kent ūüėČ TIP: Lees eerst even alle opties in dit blog door voor je aan de slag gaat! Optie 1: overige verzendkosten verbergen bij free of charge verzending m.b.v. een snippet

Als je weet hoe het werkt en al een childtheme hebt, kun je onderstaande code toevoegen aan het functions.php bestand website maken van je childtheme. Als je niet weet wat een childtheme is of er geen een hebt, kun je gebruik maken van de plugin Code Snippets.

Want hoe verwarrend is het voor een bezoeker als de verzendkosten van ‚ā¨ 3,95 standaard aangevinkt staan en hij zelf de optie gratis verzenden aan moet vinken? Deze verwarring kan zomaar een reden zijn voor de bezoeker om alsnog helemaal van de bestelling af te zien. En hoe vervelend is het als de bezoeker dan toch verzendkosten betaald, terwijl dat eigenlijk niet hoeft, en jij die weer terug moet gaan betalen?

Daarom raden we aan een van onderstaande opties door te voeren zodat ze overige verzendkosten verborgen worden als gratis verzending actief is. Met behulp van een snippet kunnen we dit hele frustratiestuk oplossen.

Snippet toevoegen met behulp van Code Snippets Optie 2: overige verzendkosten verbergen bij gratis verzending m.b.v. een plugin Er is één ding binnen WooCommerce dat niet goed werkt en waarvan ik ook niet begrijp dat dit niet standaard opgelost wordt. Bij de verzendopties heb je de mogelijkheid om in te stellen dat verzending gratis wordpress webshop is mits er boven een bepaald bedrag besteld wordt.

Stel dat ik het volgende ingesteld heb: Verzending bij een bestelling boven de ‚ā¨ 50 is gratis Dat is dus niet zo en daar gaat het mis.

En voor alle functies die niet standaard inbegrepen zijn, is er wel een losse plugin of een snippet beschikbaar. Een snippet is een stukje code dat je toe kunt voegen aan het functions.php bestand van je thema. Hierdoor kun je op een eenvoudige manier aanpassingen in de werking van een thema of plugin doen. Dit is wel voor gevorderden en over het algemeen raad ik je aan hier niet zelf mee aan de slag te gaan.

Webshop Hosting

  • Wie zou deze WooCommerce plugin moeten overwegen?
  • Alle facturen worden op volgorde gesorteerd en je kan de nummering instellen als jou het beste uitkomt.
  • Je kan mail sturen met de facturen in de bijlagen, afhankelijk van naar wie je de mail stuurt.
  • Met de plugin kun je bestelbonnen en facturen maken per individuele order of voor meerdere orders in √©√©n keer.

De eerste stap die je kunt nemen om dit beter te maken is ervoor te zorgen dat de gratis verzending standaard aangevinkt staat. Dit kun je doen bij WooCommerce > Instellingen > Verzendmethoden. Klik op de naam van de zone waar de vaste verzendkosten en free of WordPress hosting charge verzending in ingesteld zijn. Als je naar beneden scrollt, zie je de verschillende verzendopties staan.

Installatie Instructies Voor WordPress

Zorg dat gratis verzending boven aan staat door met je muis op de drie streepjes te klikken en de free of charge verzending naar boven te slepen. Zodra een bezoeker nu recht heeft op gratis verzending, wordt deze optie in ieder geval automatisch geselecteerd. Maar we hebben gemerkt dat dat nog steeds voor verwarring bij bezoekers zorgt waardoor ze toch zelf nog de verzendkosten aanklikken.