Naar de inhoud springen

Workshop Webshop Maken Met WordPress

Ik ben tevreden over de kwaliteit van mijn website. Mijn website is geschikt voor alle mobiele apparaten, precies website maken zoals ik hebben wil. De communicatie met imedia bureau is helder en afspraken worden nagekomen. Ik zou imedia bureau zeker aanraden!

Woocommerce Wordpress Webshop Maken

Je hebt al een complete WordPress webshop voor slechts €1399,ninety nine! Ik heb mijn website laten ontwerpen en maken door imedia bureau. Ben zeer tevreden over hun communicatie en service.

Zeer tevreden over de kwaliteit van mijn website en mobiele web site. WordPress hosting Alles is precies geworden zoals ik het wou hebben! Top Service, dank je wel heren!

Ik ben erg tevreden met de website die iMedia Bureau voor mij heeft woocommerce gebouwd. De samenwerking met Mohamed en zijn collega’s verliep prima.

Producten Toevoegen Aan Je WordPress Webshop

Korte lijnen en een half woord is genoeg. De website van mijn bedrijf DF Finance heb ik door imediabureau laten maken. Het resultaat is boven mijn verwachting en de service & snelheid waarmee Mohamed alles heeft afgerond is zeer positief en professioneel. Vanuit mijn ervaring raad ik imediabureau ten zeerste aan!

Heb daarna ook mijn brand bij ze aanpast en mijn visitekaartjes laten maken. Ik kon altijd met al mijn vragen terecht met een snelle reactie.